Μοντέλο του Instagram ζητεί από το διαδίκτυο να αξιολογήσει την εμφάνισή της. Δεν θα πιστέψετε τι ακολούθησε!

Μοντέλο του Instagram ζητεί από το διαδίκτυο να αξιολογήσει την εμφάνισή της. Δεν θα πιστέψετε τι ακολούθησε!

Ένα μοντέλο του Instagram ήρθε αντιμέτωπο με το «σκληρό πρόσωπο» του διαδικτύου, όταν ζήτησε από τους χρήστες του να την αξιολογήσουν με βάση την εξωτερική της εμφάνιση.

Ζήτησε λοιπόν να την αξιολογήσουν, για αυτό ανέβασε μια φωτογραφία της στο thread r/roastme στο οποίο ανεβάζει οποιος θέλει τη φωτογραφία του με σκοπό η χρήστες για πλάκα να αρχίσουν να γράφουν αστεία επικριτικά σχόλια.

Η Νις Γουέιντχοφερ από το Ντάλας του Τέξας έκανε το λάθος να απευθυνθεί στους χρήστες του σατιρικού subreddit r/roastme, όπου ο καθένας μπορεί να γράφει ανώνυμα την γνώμη του, και αυτό που ακολούθησε δείχνει πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνου αρκετές ιστοσελίδες για την αυτοεκτίμηση των νεαρών σε ηλικία γυναικών.

https://www.instagram.com/p/BTFIT9olIiL/

Δεκάδες χρήστες άφηναν το ένα επιθετικό σχόλιο μετά το άλλο, αμφισβητώντας το κατά πόσο είναι πράγματι μοντέλο. Το αποτέλεσμα ήταν η ίδια να διαγράψει το προφίλ της μετά από έξι ώρες, με αποτέλεσμα οι χρήστες του Reddit να συνεχίσουν τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ στο Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί και για επαγγελματικούς λόγους.

 

Έκτοτε η ίδια ανέβασε ένα ποστ, στο οποίο εξηγεί ότι ήταν λάθος της να επιζητήσει επιβεβαίωση από αγνώστους του διαδικτύου και στο οποίο καταλήγει πως συνεχίζει να τρέφει θετικά συναισθήματα για τους ακολούθους της.

via

Related posts

Read previous post:
FORBES: Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕΣ KAI ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!

Με περιουσία 5,1 δισ. δολάρια πάντως, πλουσιότερη είναι ησυνιδρύτρια της Little Caesars Pizza Μπορεί τα χρήματα να μην αγοράζουν την...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr