Βασίλη τη μία φταίει ο καπιταλισμός, μετά η Μέρκελ και ο Ντράγκι, τώρα ο ... Ανδρουλάκης.Ο Αλέξης δεν φταίει ...ποτέ

«Μαϊμού» η παραίτηση Γούνα (συνέχεια..)

Έγραψα χθες πως ήταν «Μαϊμού» η παραίτηση Γούνα, καθώς έφυγε από πρόεδρος σε ένα τμήμα στο οποίο είχε διοριστεί και φυσικά παρέμεινε στο Δ.Σ. του ΕΒΕΣ, όπως και στο Δ.Σ. του αυτοκινητοδρομίου όπου επίσης …διορίστηκε!

Για να μην μιλήσω για την επιστολή του που λέει πως «όλα καταδεικνύουν ότι η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών υποτιμήθηκε ακόμη μια φορά κι αντιμετωπίστηκε ως «ο φτωχός ή ο ξεχασμένος συγγενής», την στιγμή που άλλες Ενότητες (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής κ.α.) έλαβαν την μερίδα του λέοντος»

Γιατί όταν έγινε το πρόγραμμα κ. Γούνα και εμείς γράψαμε για το αποτέλεσμα κάνατε την «πάπια»;

Πως μπορείτε να μιλάτε εσείς για «οικονομικούς δείκτες που βρίσκονται σε καθοδική πορεία επί μακρόν, και για μικρές και μεσαίες σερραϊκές επιχειρήσεις που αποκλείστηκαν κι έμειναν αστήρικτες σε μια περίοδο, κατά την οποία αγωνίζονται για την επιβίωσή τους» όταν είστε μέλος ενός Δ.Σ. δεν κάνατε έστω μια συνεδρίαση για να στηρίξετε τους επιχειρηματίες που λέτε πως εκπροσωπείτε;

Μάλλον μας …δουλεύετε!

Σε ποιους άρχοντες του τόπου αναφέρεστε και τους καλείται να συστρατευθούν, ώστε να αποδοθούν στο τόπο μας δικαιοσύνη και τα δέοντα’ όταν εσείς επί δέκα χρόνια παραμένετε μέλος τους;

Θανάσης Μαλλιαράς: Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε.

Εδώ ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου σας απάντησε με νόημα πως
«Γιώργο σου απαντώ επειδή σε θεωρώ φίλο και επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ανίκανο, ούτε επικίνδυνο για το νομό Σερρών….

Ναι μεν η τελική κατανομή των χρημάτων μπορεί να είναι πολύ μικρή και εντελώς άδικη για τον νομό μας, αλλά καλώς ή κακώς τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα βάσει των κριτηρίων της προκήρυξης του προγράμματος.

Επίσης, το ζωντανό παράδειγμα για την αξιοκρατία του προγράμματος και των αποτελεσμάτων του, είμαι εγώ ο ίδιος.

Και οι δυο επιχειρήσεις στις οποίες είμαι μέτοχος, πληρούσαν τα κριτήρια του προγράμματος, αλλά παρόλα αυτά, δυστυχώς δεν εγκρίθηκαν λόγω χαμηλής βαθμολογίας….

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες και να ανταλλάσσουμε μηνύματα για μέρες, αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε.

Με πλήρη κατανόηση και σε αυτά που γράφεις εσύ και σε όλα τα σχόλια των φίλων σου στην ανάρτηση, είμαι στη διάθεσή σας να το συζητήσουμε από κοντά αναλυτικότερα.

Τέλος, επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ανίκανο, ούτε επικίνδυνο και πιστεύω ότι το έχω αποδείξει με τις πράξεις μου….

O κ. Γούνας μπορεί να μην απάντησε στον κ. Μαλλιαρά αλλά απάντησε στην εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα Σερρών δηλώνοντας τα εξής:

“Θα σε απαντουσα αλλα δεν σε βλεπω στις Σερρες .

Φαινεται κοιμασαι νωρις το βραδυ και ξυπνας αργα το μεσημερι .

Και σε ευχαριστω για την διαφημηση .Καλη χρονια .

Και να βγαινεται εξω να πινετε κανενα ουισκυ να κανετε τζιρο στα μαγαζια των Σερρων .Δεν ειναι κακο.Οπως βλεπεις δεν σε υπολογιζω στα λεγομενα σου .Καληνυχτα”

Ο κ. Γούνας φυσικά μας επιβεβαίωσε και φυσικά δεν είπε

Ούτε αν θα παραιτηθεί από το Δ.Σ του Επιμελητηρίου,

Ούτε αν θα παραιτηθεί από το Δ.Σ του Αυτοκινητοδρομίου,

Ούτε αιτιολόγησε τις μομφές του

Δυστυχώς με την απάντηση που έδωσε σε εμάς και σε όλους τους Σερραίους όλοι κατάλαβαν το επίπεδο της…απόφασης του.

Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός

Για κάποιους η ζωή ακόμα είναι ντύσου, γδύσου, συλλογίσου και … κοιμήσου!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version