Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Θανάσης Μαλλιαράς: Άριστη η συνεργασία Επιμελητηρίου Σερρών – ΔΥΠΑ

malliaras-vipe-serres-e-vima-thanasis-epimelitirio-serron

Πλήρη ενημέρωση για όλα τα προγράμματα απασχόλησης που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή από τη Δ.ΥΠ.Α., είχαν επιχειρηματίες και έμποροι των Σερρών που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης-Προγράμματα Δ.ΥΠ.Α.», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης Σερρών. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κατά τον χαιρετισμό του επισήμανε την άριστη συνεργασία που υπάρχει με την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, με στόχο πάντα να διευκολύνονται οι επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό. 

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το ζήτημα της εύρεσης προσωπικού είναι μείζον για πολλές επιχειρήσεις  και το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση, όπως τουλάχιστον μας λένε οι άνθρωποι της αγοράς. 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να ενημερωνόμαστε από την καθ’ύλην αρμόδια υπηρεσία για όλα τα προγράμματα που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή και τα οποία όλοι εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε, προκειμένου να βρείτε τους κατάλληλους υπαλλήλους για την επιχείρησή σας. 

Εμείς ως Επιμελητήριο έχουμε μια άριστη συνεργασία με τη ΔΥΠΑ και έτσι θα συνεχίσουμε και στο εξής, με στόχο πάντα την αναζήτηση λύσεων που θα διευκολύνουν όλους εσάς και φυσικά θα συμβάλλουν και στη μείωση της ανεργίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Εισηγητής από την Δημόσια Υπηρεσίας Απασχόλησης ήταν ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος , ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά όλα τα προγράμματα απασχόλησης, μέσω των οποίων οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχυθούν με προσωπικό, με μεγάλο ποσοστό επιδότησης. 

Για το πρόγραμμα “Σπίτι μου”: Ξεπέρασαν τις 2.000 οι εγκρίσεις και τις 9.400 οι προεγκρίσεις δανείων

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version