Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Μαρία Κωνσταντάκη: «Είχα σκεφτεί να κάνω μόνη μου ένα παιδί, αλλά έκανα ψυχοθεραπεία και μου πέρασε»

Μοιράσου το...

Η Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην κάνει οικογένεια, αλλά και την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μαρία Κωνσταντάκη εξήγησε αρχικά, τι ακριβώς χρειάζεται πλέον, από μια σχέση.

«Είχα πει ότι είμαι ανοιχτή σε μια σχέση υπό προϋποθέσεις; Φαντάζομαι θα εννοούσα να είμαι σε μια σχέση που στην ουσία δεν έχει σημασία να είσαι συνέχεια με τον άλλο, αλλά να περνάς καλά και να μην καταπιέζεσαι. Δεν με τρομάζει η δέσμευση, αλλά βαριέμαι. Το πολύ κοντά στις σχέσεις από κάποια ηλικία και μετά… Δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα από κεκτημένη ταχύτητα», δήλωσε χαρακτηριστικα.

savvas rizos

«Όταν είσαι και κάποιο διάστημα μόνος σου, έχεις φτιάξει ένα σύμπαν που είσαι μόνος σου, με τους φίλους σου, το κατοικίδιό σου, τις εκδρομές σου. Οι γονείς μου δεν με πιέζουν να παντρευτώ πια, το έχουν ξεπεράσει πλέον. Είχαν κάποιες ελπίδες στο παρελθόν αλλά πλέον δεν νομίζω ότι έχουν καμία», συμπλήρωσε.

Όπως είπε, έχουν μια εγγονή που τους έχει καλύψει πλήρως. «Έχουν την ανιψιά μου, είναι 11,5 χρονών η Βρισηίδα, έχουν καλυφθεί σε αυτό το κομμάτι και τέλος πάντων, δεν μπορώ να κάνω οικογένεια για να είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει, γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός και να δουλέψω σε μπαρ. Είχα πάρει και μηχανάκι εκείνη την εποχή, του ήρθαν πολλά τα χτυπήματα», εξήγησε η ηθοποιός.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια, είπε: «Με τα παιδιά έχω πάρα πολύ καλή σχέση, εξαιρετική. Στα 27-28 μου είχα σκεφτεί ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν σκεφτόμουν όμως, τον σύντροφο. Σκεφτόμουν ότι θα το κάνω μόνη μου. Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και αποφάσισα ότι δεν θέλω ούτε παιδί. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ψυχοθεραπεία, πριν κάνουν παιδί».

Βάζει κάτω και 30άρες: Γενέθλια για την πανέμορφη Άντζελα Γκερέκου – Έγινε 64 και το γιόρτασε με την οικογένειά της

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version