13/07/2024
39.8 C
Serres

Mascarata:«Κολοτούμπα» Παλάζη με τον τραγουδιστή FY!

Array

Μόνο ως «κολοτούμπα» θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τη χθεσινή απόφαση της ΚΕΔΗΣ όσον αφορά τη 2η Mascarata και το ζήτημα με τον τραγουδιστή FY.

Περιχαρής και μάλιστα δύο φορές, μια τα Χριστούγεννα για τη Πολιτεία των Ευχών και μια πριν μερικές ημέρες για τις εκδηλώσεις της Mascaratas, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Χρύσα Παλάζη ανακοίνωσε την “σπουδαία” έλευση του FY στις Σέρρες.

Μια εμφάνιση που λόγω των στίχων των τραγουδιών του εν λόγω τραγουδιστή, αν μη τι άλλο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρη τη πόλη!

Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταφέρει αυτό, αλλά ευτυχώς μετά την κατακραυγή η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ ακύρωσε τη εν λόγω συμφωνία και μάλιστα με έκτακτη συνέντευξη τύπου , αναφέροντας μάλιστα πώς δεν τηρούνται οι όροι στο συμβόλαιο του καλλιτέχνη αναφορικά με τα τραγούδια που ζήτησε η ΚΕΔΗΣ από αυτόν!

dei gaia e vima (1)
dei gaia e vima (1)

Λες και δεν ξέραμε τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε…

Βέβαια ο γνωστός τράπερ FY δεν έχει καμιά εκατοστή δίσκους στο ρεπερτόριό του, αλλά όλα κι όλα 30+ τραγούδια!

Συνεπώς και πάντα σύμφωνα με την Παλάζη, η ίδια ή κάποιος άλλος (ποιός;), θα έκοβε τα 21 από τα 30 και θα τον πληρώναμε για να μας πει τα υπόλοιπα 10 τραγούδια;


Στόχος το «Θεαθήναι»;

Πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου η κ. Δέσποινα Ιλανίδου τοποθετήθηκε ανοιχτά για την επιλογή της ΚΕΔΗΣ να προσκαλέσει τον εν λόγω τραγουδιστή.

Δυστυχώς γνωρίζουμε όλοι πώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια υπερπροβολή και μια έκθεση τόσο της συγκεκριμένης μουσικής (Trap) όσο και της αγάπης των νέων προς το συγκεκριμένο είδος.

Συνεπώς και πάντα σύμφωνα με την κ. Ιλανίδου δεν μπορεί ο Δήμος Σερρών να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις και να δίνει αυτό το παράδειγμα στους Σερραίους μαθητές!

Γιατί κακά τα ψέματα δεν νομίζω πως κανείς «μεγάλος» ηλικιακά, θα ψυχαγωγούνταν ή θα διασκέδαζε με αυτό το είδος μουσικής….


ΔΗΠΕΘΕ – Ανδρέου

Πριν ένα χρόνο ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης προσκάλεσε στις Σέρρες τον γνωστό συνθέτη και στιχουργό κ. Γιώργο Ανδρέου σημερινό Καλλιτεχνικό διευθυντή και ειδικό συνεργάτη του για θέματα πολιτισμού.

Μάλιστα ο κ. Ανδρέου πολλάκις έχει αναφερθεί στο εν λόγω ζήτημα της Trap και πιστεύω πώς αν γνώριζε την επιλογή της ΚΕΔΗΣ θα ήταν κάθετα αντίθετος με τη συγκεκριμένη επιλογή τραγουδιστή , όχι μόνο για να πλαισιώσει τις συγκεκριμένες δράσεις , αλλά επ’ ουδενί και από οποιονδήποτε έναν Δήμο που αν μη τι άλλο παρουσιάζει δύο αντιφατικές πολιτικές στις δυο δημοτικές επιχειρήσεις του….

Στην πρώτη Mascarata ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Υπενθυμίζουμε πώς αν και τα αποτελέσματα φάνηκαν λίγο αργότερα, στη πρώτη Mascarata εξέχων καλεσμένος ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τότε παρουσιαστής στη γνωστή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και σήμερα κατηγορούμενος στην γνωστή υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας!

Μιλάμε αν μη τι άλλο για άριστες(;) για Δήμο … επιλογές!

Κοινωνική κατακραυγή με δικαιολογίες ή ψέματα;

Η επιλογή του FY είναι δεδομένο πως ήταν της κ. Παλάζη και αν δεν το έπαιρναν χαμπάρι τα ΜΜΕ και κάποιοι σύμβουλοι, σήμερα θα μιλούσαμε για μια «ακράια κοινωνική κατακραυγή»!

Για να μην μιλήσουμε πως η ίδια έδωσε και συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει περιχαρής την έλευση του καλλιτέχνη.

Στην δεύτερη έκτακτη συνέντευξη τύπου δεν ακούστηκε ούτε καν μια συγνώμη, ούτε καν μια παραδοχή του λάθους της, παρά μας είπε πως τελικά δεν συμφωνήσαμε ποια τραγούδια θα παίξει την …Τσικνοπέμπτη!

Λες και δεν ξέραμε δηλαδή…

Αλλά το να ζητάει ο ίδιος ο δήμαρχος συγνώμη για ένας λάθος του και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ να μην παραιτείτε για τα ξευτιλίκια, απλά με ξεπερνά!

Δουλειές του ποδαριού

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Mascaratas δεν υπήρξε ούτε καν διαγωνισμός, και ούτε σύμβαση με τον ανάδοχο της υλοποίησης της δράσης (που πιθανολογώ πώς θα είναι ο “δημοτικός προμηθευτής” του Δήμου μας κ. Κώστας Βέρρος; ), δεν βρήκαμε καν έστω ένα πρωτογενές αίτημα της ΚΕΔΗΣ στη διαύγεια.

Παρόλα αυτά διοργανώθηκαν ήδη δύο συνεντεύξεις τύπου και φυσικά θα υπάρξει και τρίτη για το καινούργιο μουσικό σχήμα …έκπληξη!

Να σημειώσουμε πως τα ίδια είδαμε είχαμε και στη Πολιτεία των ευχών , καθώς όπως γνωρίζεται το πρόγραμμα ανακοινώθηκε μια μέρα πριν την έναρξή της πολιτείας.

Ευτυχώς μετά από 3.5 χρόνια έχουμε να δείξουμε τα best city awards που κέρδισε η ΚΕΔΗΣ και που προφανώς δεν είχαν στόχο το θεαθήναι, φέρνοντας πλήθος τουριστών από τις πολλές και ουσιαστικές επισκέψεις μας στην Αθήνα.

Αλλά ποιος είναι ο καταστατικός στόχος της ΚΕΔΗΣ;

Όπως αποτυπώνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης ΚΕΔΗΣ

“Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών συστήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας, της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης και του περιβάλλοντος με απώτερο στόχο την πολιτιστική, αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη του Δήμου”

Προφανώς αυτό είναι το όραμα και ο στόχος της ΚΕΔΗΣ, μόνο που κάποια δεν το ακολουθεί…

Σωστά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δήμος Σερρών: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή την Τρίτη 16 Ιουλίου

Τη Τρίτη 16 του μηνός Ιουλίου 2024 και ώρα 12:05 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 37η Τακτική Μεικτή Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, που θα γίνει...

Π.Ε Σερρών: Καύσωνας και την επόμενη εβδομάδα

Το Νοτιοδυτικό ρεύμα που επικρατεί στις κατώτερες στάθμες της ατμόσφαιρας στις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο θα μεταφέρει θερμές αέριες μάζες προς...

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Ξεκινάει την Παρασκευή 19 Ιουλίου η «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη

Η απόλυτη κωμωδία του αρχαίου θεάτρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, η «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη ξεκινάει την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών...

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ήρωα Μακεδονομάχο Καπετάν Μητρούση αύριο Κυριακή 14...

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ήρωα Μακεδονομάχο Καπετάν Μητρούση, διοργανώνει την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 ο Λαογραφικός Όμιλος-Αλληλεγγύης Κ. Μητρουσίου, σε συνεργασία με...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Μέχρι το Μάρτη του 2025 η παραγραφή για την δεκαετία – Μετά η παραγραφή γίνεται …πενταετής!

Η προθεσμία για να κινήσουν οι υπηρεσίες των δήμων την διαδικασία, ώστε να προσπαθήσουν να αναζητήσουν οφειλές δημοτών, μέχρι σε βάθος δεκαετίας, λήγει Μάρτη του 2025. Συνεπώς...

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Υπεγράφη η χρηματοδότηση για το προπονητικό κολυμβητήριο ύψους 1.800.000 ευρώ

Ευελπιστούμε η πόλη να επιστρέψει σε μια κανονικότητα στις αθλητικές υποδομές» ανέφερε η Δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα για το προπονητικό κολυμβητήριο ύψους 1.800.000 ευρώ. «Πράσινο φως»...

Στην Δομή των Σερρών κρούσματα ηπατίτιδας και AIDS

Κρούσματα ηπατίτιδας και AIDS εντοπίστηκαν σε πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην δομή φιλοξενίας προσφύγων στις Σέρρες. Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, ενώ...

Συνέχισε να διαβάζεις