Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Μαθήματα Κλασσικής Παιδείας: Η “Σωστή και κακή χρήση του Διαδικτύου”!

aristotelis-mathimata-klassikis-paideias
Μοιράσου το...

Το Μάθημα 23ο θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Νικ. Νικολάου 20 με

Θέμα: Σωστή και κακή χρήση του Διαδικτύου

Εισηγητής: Βαγγέλης Γκιμπερίτης , γεωλόγος και καθηγητής Πληροφορικής

Όπως πριν από δυο μήνες ο νεαρός Ανδρονίδης Αναστάσιος, κορυφαίος επιστήμων στις σύγχρονες έρευνες για την ενέργεια και τη φύση, ανέπτυξε το θέμα:

θετικά και αρνητικά της πυρηνικής ενέργειας, έτσι και στο επόμενο μάθημα της 29ης Μαρτίου ο Βαγγέλης Γκιμπερίτης με πλούσια εμπειρία περί τα ηλεκτρονικά θα αναπτύξει το θέμα της χρήσης των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου με τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις για το σύγχρονο άνθρωπο, με έμφαση στους κίνδυνους για την υγειά λόγω της ακτινοβολίας.


Θα αναφερθούν συγκεκριμένα, και κεφαλαιακά, η χρήση του Ίντερνετ με τα συν και τα πλην, τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Instagram , YouTube κα), οι εφαρμογές για τα παιδιά, η ακτινοβολία των κεραιών και των συσκευών κινητής τηλεφωνίας και οι επιπτώσεις ακόμα για την υγεία.

fotis kokolios entos varvara mitliaga


Ο Βαγγέλης Γκιμπερίτης έχει πλούσια εμπειρία σαν ερευνητής στα λιγνιτικά επίπεδα και σαν καθηγητής γεωλογίας και πληροφορικής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ακόμη είναι συγγραφέας πολύτιμων βιβλίων για την πληροφορική και για την καλή και κακή χρήση των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής.

​ Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη 7-8 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Νικ. Νικολάου 20 ​

Επίσης θα αναρτώνται στο διαδίκτυο σε διάφορες ιστοσελίδες: ​

-Μαθήματα Κλασσικής παιδείας ​

https://www.youtube.com/channel/UCk6Czni-OkM9SHw7CznMSQw ​

-Ζήσης Μητλιάγκας πρώην Δήμαρχος Σερρών: ​ https://www.facebook.com/zisis.mitliagas/ ​

-Ανδρονίδης Θεολόγος: ​ https://www.youtube.com/channel/UCTtG_Mzft3dAi1VATdt46bA ​ http://t-logo.blogspot.com ​

Τα μαθήματα θα μεταδίδονται τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά. ​ Χορηγοί: ​ -η Α.Ε Θέρμη Σερρών (Τηλεθέρμανση) ​ -η TOYOTA ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε. ΣΕΡΡΕΣ-ΚΑΒΑΛΑ-ΔΡΑΜΑ, ​ -ο ΔΡΟΜΕΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Α ​ -και η Συνεταιριστική Τράπεζα

Υ.Γ. Καλό είναι για την υγειονομική σας προστασία να φοράτε μάσκα

Μαθήματα Κλασσικής Παιδείας

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version