Βασίλη που έχει άδικο η Λιάνα που μα λέει πως περάσαμε από την Καπετάν Γιώτη στον Κάπτεν ...Αμέρικα;

Μιχάλης Δεμερτζής: Κάθε μέλος να στρατευθεί, μακριά από το προσωπικό συμφέρον!

michalis-demertzis-serres-e-vima-neaserres-siriza
Μοιράσου το...

Έγραφα χθες για τον Μιχάλη Δεμερτζή και το σήριαλ γύρω από το όνομά του και την υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ (Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σερρών).

Σήμερα έρχεται ο ίδιος και ξεκαθαρίζει τι δικές του απόψεις, τόσο για την συμμετοχή , όσο και για την συμμαχία όλων των προοδευτικών δυνάμεων, μακριά από οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον…


Τι λέει ο ίδιος ο Μιχάλης Δεμερτζής;


«Τις προηγούμενες μέρες, γίναμε όλοι μάρτυρες, μιας ατέρμονης παραφιλολογίας σχετικής με τη δυνατότητα και θέληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διακυβέρνηση της χώρας μέσα από μια συμμαχία όλων των προοδευτικών δυνάμεων.


Μα είναι δυνατόν να αμφισβητείται αυτό το γεγονός;


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θέλει και μπορεί και είναι επιβεβλημένο να επιχειρήσει αυτή την λύση.

Όχι για το δικό του συμφέρον αλλά για το συμφέρον της Ελληνικής κοινωνίας συνολικά.
Κάθε μέλος, κάθε στέλεχος, κάθε φίλος του κόμματος, οφείλει να στρατευθεί για τον σκοπό αυτό, μακριά από οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον.


Δεν είμαστε άγνωστοι, δεν είμαστε τυχαίοι, είμαστε πάντα εδώ ταγμένοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων κάθε μη προνομιούχου πολίτη της χώρας που δοκιμάζεται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.


Αυτό εξακολουθεί και σήμερα να είναι το διακύβευμα, αυτή είναι η επιταγή που πρέπει να εξαργυρώσουμε και οφείλουμε να το κάνουμε, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε θέση καλούμαστε να συμβάλλουμε.


Η κοινωνία μας έχει ανάγκη και όλοι εμείς δηλώνουμε ένα μεγάλο παρών στη μάχη των εκλογών, για τη νίκη του λαού, για την προοδευτική λύση στη διακυβέρνηση της χώρας.»


Συνεπώς ο ίδιος και θέλει και μπορεί, καθώς όπως λέει ούτε άγνωστος είναι ούτε τυχαίος…


Όπως δεν ήταν ούτε το 2014, αλλά και το 2019!


Σωστά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

Exit mobile version