Βασίλη ο Στέφανος μπορεί να μην τραβάει στη δημοσκόπηση, αλλά έχω την αίσθηση πως τα πάει τέλεια στην ... τηλεθέαση!

Από την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης: 3 φορτηγά βοήθειας στη Θεσσαλία

thessalia dekades ta kroysmata gastrenteritidas apo to nero3
thessalia dekades ta kroysmata gastrenteritidas apo to nero3
Μοιράσου το...

Η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης συναισθανόμενη την αγωνία και τον πόνο των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία, που επλήγησαν προσφάτως από την σφοδρότητα των πλημμυρών, έσπευσε να συμπαρασταθεί εμπράκτως στην δοκιμασία τους με την προσευχή και με έργα αλληλεγγύης.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τους οικείους Μητροπολίτες και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους ίδιους και το δοκιμαζόμενο ποίμνιό τους.


Η τοπική μας Εκκλησία αντιλαμβανόμενη την μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες κάτοικοι της Θεσσαλίας, ενέτεινε την προσπάθειά της προς την κατεύθυνση της συμπαραστάσεως στις πολλές και πιεστικές τους ανάγκες.

Έχουν ήδη αποσταλεί από την Εκκλησία των Σερρών δύο αποστολές ανθρωπιστικής βοηθείας, με τελευταία την παρελθούσα Παρασκευή και το Σάββατο, όπου τρία φορτηγά, με μεγάλες ποσότητες τροφίμων, εμφιαλωμένων νερών και απορρυπαντικών, έφτασαν διά των οικείων Ιερών Μητροπόλεων στον Βόλο, την Λάρισα και την Καρδίτσα.


Συγκεκριμένως, εστάλησαν 42.000 φιάλες εμφιαλωμένο νερό, 40 κιβώτια γάλα και μπισκότα, 30 κιβώτια ζάχαρη, 50 κιβώτια όσπρια, 20 κιβώτια ρύζι, 30 δέματα διάφορα χαρτικά και 40 μεγάλα κιβώτια απορρυπαντικά.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχαριστεί για την άμεση και συγκινητική ανταπόκριση του Σερραϊκού λαού στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης της τοπικής μας Εκκλησίας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και παρακαλεί να εντείνουμε τις προσευχές μας προς τον άγιο Θεό υπέρ των χειμαζομένων αδελφών μας.

PANAGIOTIS SPIROPOULOS

Βρεσθένης Θεόκλητος: Σταυρός, η ωραιότης και η δόξα της Εκκλησίας

Από την Ἱερά Μητρόπολις Σερρῶν καί Νιγρίτης: Στάλθηκαν 15 παλέτες για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version