Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Μιχάλης Τζελέπης: Το ΠΑΣΟΚ ξαναέγινε πρωταγωνιστής

Μοιράσου το...

Τις θερμές του ευχαριστίες στους πολίτες του Ν.Σερρών εκφράζει με Δελτίο Τύπου ο Μιχάλης Τζελέπης, ο οποίος κατά τη εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου πέτυχε την επανεκλογή του ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο Σερραίος Βουλευτής μιλώντας στα ΜΜΕ επεσήμανε ότι η ώρα της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ σήμανε και ότι οι πολίτες με την ψήφο τους ισχυροποίησαν την προοδευτική παράταξη, που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Επιπλέον, οφείλω να συγχαρώ όλον εκείνο τον κόσμο, που στήριξε με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες συνολικά και έδωσε έτσι την ώθηση να φτάσει η παράταξή μας στα σημαντικά ενισχυμένα διψήφια ποσοστά» , σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Τζελέπης. 

Επιπροσθέτως, ο κ.Τζελέπης έκανε ειδική μνεία στη διαχρονική αμφίδρομη σχέση και στους άρρηκτους δεσμούς, που όλα αυτά τα χρόνια κρατά με τους πολίτες των Σερρών. 

panagiotis grigoriadis

«Η δική μας σχέση είναι “αξία σταθερή” στο χρόνο! Ευθύνη και υποχρέωσή μου είναι να εργαστώ σκληρά για να δικαιώσω την επιλογή και την αγάπη σας»

Παράλληλα, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλους ανεξαιρέτως τους συνυποψηφίους του λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Ευχαριστώ και όλους τους συνυποψήφιους της παράταξής μας για τον ωραία, τίμιο προεκλογικό αγώνα, που δώσαμε, όπως επίσης και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ξαναέγινε πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό και θα συνεχίσουμε ενωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί. Σας ευχαριστώ»

Μιχάλης Τζελέπης: Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version