Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Στο ΔΗΠΕΘΕ και τα Αστέρια: Τελευταίες παραστάσεις για το «Μορμόλη»

Δύο ακόμη παραστάσεις του θεατρικού έργου «Ο Μορμόλης» από την παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ» θα δοθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στα ΑΣΤΕΡΙΑ.
Την εξαιρετική παράσταση που έχουν απολαύσει εκατοντάδες μαθητές – αφού δίδονται πρωϊνές παραστάσεις για σχολεία έως και 22 Δεκεμβρίου – μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στην Κεντρική Σκηνή Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» στις 8 το βράδυ.

Να σημειώσουμε πως και η θεατρική ομάδα του «Ορφέα» Σερρών ανεβάζει το Σαββατοκύριακο την παιδική παράσταση «Κουρδισμένοι» της Στέλλας Μιχαηλίδου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσά του.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Μαρίας Μεντίζη, την επιμέλεια μουσικής έχουν οι Νίκος Κασφίκης και Στέλλα Φούρλα, ενώ συμμετέχουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί :Αγοραστός Κώστας, Αλληλεγγος Σωτήρης, Αραμπατζή Αθηνά, Δεβριαδου Κατερίνα, Ζιώγα Άννα, Καζα Ελένη, Καλούδης Βαγγέλης, Καριώτη Βάνα, Κοντογουλίδου Χριστίνα, Κρυωνάς Βασίλης, Μπέλτσου Βέτα και Μιγγιάνης Δημήτρης.

Parfait

Δεν κοστίζει και …αξίζει

Συνεπώς μην τα χάσετε …

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version