Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Μπράβο στη NEKTAR– Κουρτίδη: 30.000 αναψυκτικά σε νοσοκομεία της χώρας μας!

Από την Σερραϊκή Βιομηχανία αναψυκτικών NEKTAR– Κουρτίδη 30.000 αναψυκτικά σε νοσοκομεία της χώρας μας.

Με στόχο την ανάκαμψη δείχνοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης

Κράτος, επιχειρήσεις και κοινωνία έζησαν τους τελευταίους μήνες μια νέα πραγματικότητα και έβαλαν, αν μη τι άλλο κοινούς στόχους για το μέλλον.

Αν έχουμε πραγματικά στόχο την ανάκαμψη που δυστυχώς ανεστάλη λόγω της πανδημίας θα πρέπει να δούμε ξανά όχι μόνο την συμβολή του κράτους, αλλά και τον ρόλο των επιχειρήσεων στην κοινωνική ευημερία

Θα πρέπει να δούμε την ίδια την κοινωνική συνείδηση που δείξαμε ως συγκριτικό πλεονέκτημα στην ίδια την κοινωνία

Σε αυτό το πλαίσιο λειτούργησε και η Σερραϊκή Βιομηχανία αναψυκτικών Nektar Αφοί Γ. Κουρτίδη δείχνοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, διαθέτοντας πάνω από 30.000 αναψυκτικά τόσο στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής, όσο και σε αυτά της Θεσσαλονίκης αλλά και του δικού μας νοσοκομείου, ως μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για την υπεράνθρωπη προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Σε σχετική ανακοίνωση της Σερραϊκής εταιρίας αναφέρονται τα εξής:

«Στις δύσκολες ώρες που περνάμε αντιμέτωποι όλοι με μία ασύμμετρη απειλή η κοινωνική αλληλεγγύη ας γίνει ασπίδα προστασίας και δύναμη ελπίδας. Η εταιρεία μας με προτεραιότητα πάντα τον άνθρωπο δεν θα μπορούσε να λείπει από την κοινή προσπάθεια όλων.

Για τους λόγους αυτούς η Βιομηχανία Αναψυκτικών Νektar της «Αφοί Γεωργίου Κουρτίδη ΑΕ» ως ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του Ιατρικού και νοσηλευτικού Προσωπικού της χώρας μας για την αντιμετώπιση του Covid-19 προσέφερε αναψυκτικά πάνω από 30.000 τεμάχια στα Νοσοκομεία της περιφέρειας Αττικής, Θεσσαλονίκης και Σερρών».

Διαβάστε επίσης εδώ “Καραμανλής – Σπυρόπουλος: Στόχος η απορρόφηση κονδυλίων!”

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version