Βασίλη τη μία φταίει ο καπιταλισμός, μετά η Μέρκελ και ο Ντράγκι, τώρα ο ... Ανδρουλάκης.Ο Αλέξης δεν φταίει ...ποτέ

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα!

Στην συμπλήρωση 48 χρόνων από την εμβληματική πράξη αντίστασης του αντιδικτατορικού αγώνα, αυτή της εξέγερσης των νέων στο Πολυτεχνείο, θυμόμαστε και τιμούμε τους ηρωικούς αγώνες της νεολαίας και του λαού μας για ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, απέναντι στη χούντα των συνταγματαρχών.

Η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί ημέρα αναστοχασμού και μνήμης της διαρκούς μάχης ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, αλλά και των βασανιστηρίων, της τρομοκρατίας και των δολοφονιών αγωνιστών.

Το Πολυτεχνείο συμβολίζει για εμάς τον συνεχή αγώνα για δημοκρατία και ελευθερία, για κοινωνική δικαιοσύνη και υπενθυμίζει ότι τίποτα από αυτά δεν είναι δεδομένο, αλλά θα πρέπει διαρκώς να επαγρυπνούμε για την διαφύλαξη της δημοκρατίας, ενάντια στον ολοκληρωτισμό και τον αυταρχισμό.

Καλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες,  κάθε Δημοκρατικό πολίτη, να συμμετέχουν μαζικά στις επετειακές εκδηλώσεις της 17ης Νοέμβρη και την πορεία που θα γίνει την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, με συγκέντρωση στις 18.00, έξω από το Εργατικό  Κέντρο Σερρών, τηρώντας όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα προστασίας. Να τιμήσουμε τους αγώνες των φοιτητών του Πολυτεχνείου που έδωσαν την ζωή τους για την Δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version