Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Οι Σερραίοι τίμησαν την μνήμη του Νίκου Αργυριάδη

Η αλήθεια είναι πως την Παρασκευή στην Βουλή στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας με τίτλο «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας».

Ο κ. Φραγγίδης είπε πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο κατάφερε να τοποθετήσει απέναντί του το σύνολο των νοσοκομειακών και ιδιωτών γιατρών, καθώς τροποποιεί τις εργασιακές σχέσεις και αλλάζει τη θεμελιώδη φιλοσοφία του ΕΣΥ, το οποίο μέχρι τώρα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του στους πολίτες. 

Και φυσικά δεν απαντά στα μεγάλα προβλήματα, όπως η υποστελέχωση και η υποχρηματοδότηση στην υγεία. 

Lavera

Θα μου πεις γιατί τον ανέφερα

Γιατί τον γνώρισα όπως και οι περισσότεροι Σερραίοι στην εκδήλωση μνήμης και τιμής στο καλό φίλο γιατρό Νίκο Αργυριάδη . 

Γιατί για τους περισσότερους από εμάς ο Νίκος δεν ήταν ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε αριστερός και επαναστάτης

Ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, μακρυά από κόμματα και ιδεολογικά κολλήματα

Έτσι ο Νίκος συμμετείχε στον συνδυασμό του Μητλιάγκα, διαθέτοντας τον χρόνο του για τέσσερα χρόνια στο ΔΗΠΕΘΕ μας , όπως είπε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των Αστεριών ο Σάββας Ρίζος, σημερινός Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ μας

Γιατί πολλοί μίλησαν και κατάφεραν να μας συγκινήσουν

Όπως ο Στέλιος Σαουλίδης που μίλησε για την πορεία του στο Πανεπιστήμιο, ο γιατρός Χάρης Τσιώνης που μας θίμησε την πορεία του στο στρατό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φραγγίδης που μας είπε πως και πόσο προσπάθησε να πάρει το διδακτορικό του, αλλά και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Σερρών Άγγελος Βάκαλος που μας έδωσε την θέση του Νίκου στα Ιατρικά πράγματα των Σερρών

Το παρών έδωσε και ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός που μας έδωσε δείγματα του χαρακτήρα του και το πάθος του για προσφορά και τέλος μας έκοψε όλους τα πόδια τα λόγια της Τούλας

Ναι, της γυναίκας που του στάθηκε και την αγάπησε όσο κανείς

Δεν πρέπει να ξεχάσω τον Γιώργο Ανδρέου που βρήκε τον τρόπο με την μουσική του να γαληνέψει τις καρδιές μας

Να ευχαριστήσω από την πλευρά μου όλους όσους προσπάθησαν για την εκδήλωση αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή τιμώντας ένα καλό φίλο, έναν άξιο επιστήμονα και έναν λαμπρό άνθρωπο που ένιωθε μεγάλη περηφάνια για τα παιδιά του.

Μία μέρα πριν το ετήσιο μνημόσυνο του ο Νίκος μας μάζεψε για να μας θυμίσει πόσα πολλά μας ενώνουν και πόσα λίγα μας χωρίζουν….

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version