Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Γιώργος Νυκτοπάτης: Ξεκινά η συντήρηση της γέφυρας του Τσέλιου

niktopatis e vima
niktopatis e vima
Μοιράσου το...

Επιτέλους.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η απαλλαγή για την περιβαλλοντική αδειοδότηση για το έργο της συντήρησης της γέφυρας του Τσέλιου.

Οι ενέργειες έγιναν άμεσα και την Δευτέρα 7/6/2021 εγκρίνεται από την οικονομική επιτροπή το πρακτικό της επιτροπής που παρέλαβε τις 3 προσφορές από κατασκευαστές.

Άμεσα ζητάμε έλεγχο νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη διοίκηση και υπογράφουμε σύμβαση με τον ανάδοχο ο οποίος θα ξεκινήσει την ίδια ημέρα τις εργασίες σύμφωνα με την μελέτη.

Η ανάγκη για άμεση επαναλειτουργία της γέφυρας είναι ένα γεγονός που επιτρέπει την απευθείας ανάθεση του έργου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι εργασίες θα ξεκινούσαν σε διάστημα περίπου 8 μηνών από σήμερα κάτι που δεν είναι δεκτό από κανέναν.

fani toti

Η ομάδα η οποία έχει επιλεγεί είναι συνδημότες μας με τεράστια παρουσία στα μεγάλα έργα όχι μόνο στον νομό Σερρών και έχουν την τεχνογνωσία για ένα τόσο ειδικό έργο αλλά και την οικονομική δυνατότητα αφενός να ολοκληρώσουν γρήγορα το έργο και αφετέρου να ανταποκριθούν σε κάθε απρόβλεπτο γεγονός που μπορεί να προκύψει κατά την κατασκευή.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται με χρήματα που εξασφάλισε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κος Κώστας Καραμανλής.

Ένα μεγάλο πρόβλημα για την πόλη των Σερρών σύντομα θα λυθεί ενώ οι διαδικασίες για την κατασκευή νέας γέφυρας στο ίδιο σημείο προχωρούν με γρήγορο ρυθμό.

Αυτά είπε το Σαββατοκύριακο ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Σερρών κ. Νυκτοπάτης και άναψε μιας πολιτική μάχη για μια απευθείας ανάθεση ύψους 435.000

Ανάθεση βεβαίως που δεν πέρασε στα ψιλά, κυρίως λόγο του μεγάλου ύψους της…

Φυσικά μέτρησε και η μέθοδος , καθώς επελέγη η απευθείας ανάθεση με πρόσκληση σε συγκεκριμένους εργολάβους και όχι η ανοικτή πρόσκληση με ανοικτή διαπραγμάτευση

Έτσι ο Δήμος κατάφερε να πετύχει μια έκπτωση της τάξεως του 10%, όταν σύμφωνα με την αντιπολίτευση θα μπορούσε να πετύχει μια έκπτωση της τάξεως του 20 με 25%

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version