Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Πολιτική αντιπαράθεση για το νηπιαγωγείο στα Καλά Δένδρα!

mitliaga-xrisafis-tsimerikas

Έκλεισε το νηπιαγωγείο στα Καλά Δένδρα και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό σχολείο σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Νυκτοπάτη.

📌🏡Ο Γιώργος Νυκτοπάτης για το νηπιαγωγείο στα Καλά Δένδρα!

Το κτήριο του νηπιαγωγείου στα Καλά Δέντρα είχε πρόβλημα και η Δημοτική αρχή δεν έκανε αυτό που έπρεπε και μπορούσε, για να διαφυλάξει την ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών.

Γιώργος Τσιμερίκας: Φάνηκε η ανεπάρκεια του Δήμου Σερρών


Αυτά είπε λίγο εως πολύ ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Γιώργος Τσιμερίκας στην χθεσινή του ανακοίνωση , συμπληρώνοντας πως φάνηκε η ανεπάρκεια του Δήμου να διαχειριστεί σοβαρά θέματα που απαιτούν ενδιαφέρον, επίβλεψη και συντονισμό, στηλιτεύοντας μάλιστα πως η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των ευθυνών της.


«Είχα δηλώσει δημόσια ότι πρέπει να κλείσει το νηπιαγωγείο στα Καλά Δένδρα όμως η υπηρεσία δόμησης διαφώνησε πώς έπρεπε να κλείσει , αλλά πως έπρεπε να γίνουν κάποιες εργασίες”


Τάδε έφη ο Αντιδήμαρχος Έργων στο Δήμο Σερρών Γιώργος Νυκτοπάτης, απαντώντας στην ανακοίνωση Τσιμερίκα.


Όταν ο δήμαρχος ενημερώθηκε από τη Τεχνική Υπηρεσία αποφάσισε να κλείσει το σχολείο” τόνισε ο κ. Νυκτοπάτης.

Στο χώρο του δημοτικού Καλών Δένδρων το νηπιαγωγείο


Η λειτουργία του νηπιαγωγείου από σήμερα γίνεται πλέον στο χώρο του δημοτικού και θα γίνει αυτοψία στο σχολικό κτίριο, έτσι ώστε να δούμε τι εργασίες χρειάζεται να γίνουν και να τις εντάξουμε στο προϋπολογισμό για να μην κλείσει το σχολείο.


Σύμφωνα με το κ. Νυκτοπάτη θα ξηλωθούν οι τουαλέτες που είχαν μια μικρή καθίζηση και θα χτιστούν από την αρχή, ενώ θα τοποθετηθεί και στέγη χωρίς να αναφέρει αν θα είναι καινούργια ή αν θα γίνουν επισκευές στην ήδη υπάρχουσα.


Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος τόνισε πώς θα λυθεί και το θέμα με το λεβητοστάσιο που έχει και αυτό κάποια προβλήματα….

Κανονικά η παρουσίαση του Τσιμερίκα

giorgos-tsimerikas-ipopsifios-dimarchos-serron


Όσο για την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων του κ.Τσιμερίκα, μαθαίνω πως η παρουσίαση θα γίνει κανονικά και, δυστυχώς σε ένα μεγάλο μέρος θα πρέπει να υπάρχει σημαντική βοήθεια στους δημοσιογράφους, μιας και είναι ημέρα ..απεργίας!


Άλλωστε ο προγραμματισμός και μάλιστα για δεύτερη φορά δεν μπορούσε να προβλέψει την απεργία των δημοσιογράφων…

Γιώργος Τσιμερίκας: Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή!

Από το πρωί της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης Απεργούν οι δημοσιογράφοι

Αύριο καλώς ή κακώς οι δημοσιογράφοι απεργούν καθώς ενώνουν τη φωνή τους με την ελληνική κοινωνία και το συνδικαλιστικό κίνημα.


Το σύνολο των δημοσιογραφικών ενώσεων, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, ΕΣΗΕΠΗΝ, πραγματοποιούν 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση από τις 05.00 το πρωί της Τετάρτης 15/3/2023 έως τις 05.00 το πρωί της Πέμπτης, στηρίζοντας το πάνδημο αίτημα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, και να ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Συνεπώς από το πρωί (5.00πμ) της Τετάρτης (σήμερα) έως το πρωί (5.00πμ) της Πέμπτης δεν θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική κάλυψη οποιουδήποτε γεγονότος!


Θα μου πείτε γίνεται να μιλά στην πόλη μας και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και να μην υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη;


Έλα μου ντε….

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version