Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Γενικό Νοσοκομείο Σερρών: Επιτέλους κάποιος τα λέει με το όνομά τους

Tην κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Σερρών στο θέμα των ασθενούντων από τον κορωνοϊό χθες
περιέγραψε ο υπεύθυνος COVID 19 του Νοσοκομείου Σερρών, κος Θεόφιλος Καλλινικίδης

Τι έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Γ.Ν.ΣΕΡΡΩΝ 3/11/2020 : 45 ασθενείς νοσηλεύονται στις κλινικές COVID και 1 είναι διασωληνωμένος στην ΜΕΘ. Άλλοι 2 σήμερα διασωληνώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης, οι οποίες πλέον είναι πλήρεις. Δυστυχώς 1 συντοπίτης μας έχασε την μάχη σήμερα. Επίσης, 6 είναι πλέον οι γιατροί του Νοσοκομείου μας που νοσούν.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ.

ΚΤΕΛ

Άρα οι νεκροί από τον κορονοιό στο νομό έφτασαν τους πέντε, εκ των οποίων οι δύο ήταν τρόφιμοι της Κωστοπούλειου στέγης.

Που ήταν το καύχημα των Σερραίων…

Η ΑΔΕΔΥ για τα Νοσοκομεία της Χώρας μας

Εδώ και ένα μήνα η χώρα μας, όπως και το σύνολο σχεδόν του πλανήτη, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δίχως προηγούμενο οδυνηρή πραγματικότητα, λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, καθώς απειλούνται η ζωή και η υγεία όλων μας, αλλά δοκιμάζεται και η αντοχή της κοινωνίας μας καθώς και αυτή του εθνικού συστήματος υγείας.

Στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, αγωνίζονται όλοι οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στο Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Φροντίδας, οι οποίοι με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, ξεπερνώντας ακόμα και τις φυσικές τους δυνάμεις και με κίνδυνο της υγείας της δικής τους και των οικογενειών τους, προσφέρουν στον συνάνθρωπο μέσα σε ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας και Πρόνοιας που ήταν και είναι υποβαθμισμένο, θύμα των πολιτικών όλων των κυβερνήσεων που με πρόσχημα την κρίση υποστελέχωσαν και υποχρηματοδότησαν τις δημόσιες δομές προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Αυτά και άλλα μας λέει η ΑΔΕΔΥ Σερρών, εκφράζοντας το σύνολο των Δ.Υ. της Π.Ε. Σερρών και για αυτό απευθύνει αισθήματα ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους που με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος μάχονται άοκνα για το κοινωνικό σύνολο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας.

Ζητά λοιπόν άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών να χαρακτηριστεί ως νοσοκομείο αναφοράς και μαζί με τα ΚΥ, καθώς η διασπορά του ιού είναι μεγάλη σε όλη την ΠΕ Σερρών, όπως επίσης και να ενισχυθεί με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και το απαραίτητο ιατρονοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο της αντιμετώπισης της πανδημίας και της προστασίας της υγείας και της ζωής των συμπολιτών μας.

Για αυτό απαιτεί άμεση κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων , μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο Νοσοκομείο, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες,τακτικά τεστ σε όλο το Υγειονομικό, Εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό όπου υπάρχει ανάγκη.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι που ήταν και αυτή τους τελευταίους πέντε μήνες…

Που βλέπαμε τα τραίνα να περνούν…

Και τώρα που φτάσαμε στο αμήν…

Δείτε επίσης για το Νοσοκομείο Σερρών:

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version