Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Γιώργος Νυκτοπάτης: «Τρέχουν» τα έργα στo Δήμο Σερρών!

Μοιράσου το...

Κλειστή παραμένει από το περασμένο Σάββατο και για τους επόμενους δύο περίπου μήνες η γέφυρα του Στρυμόνα ανάμεσα σε Βαμβακούσσα και Λυγαριά σύμφωνα με το Αντιδήμαρχο Σερρών Γιώργο Νυκτοπάτη.


Συνεπώς όλοι όσοι θέλετε να πάτε είτε στην Λυγαριά, είτε στο Δημητρίτσι μέσω Σκουτάρεως θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε..


Η γέφυρα είναι κλειστεί μιας και γίνονται εργασίες αντικατάστασης των επικίνδυνων κιγκλιδωμάτων και συντήρηση του φωτισμού με εναέρια καλώδια για την αποφυγή των κλοπών.


Επίσης σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Νυκτοπάτη η αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων ολοκληρώθηκε στην γέφυρα στο Κωνσταντινάτο και τώρα τα γεωργικά μηχανήματα περνούν πιο άνετα.

fotis kokolios entos varvara mitliaga


Ήδη ολοκληρώθηκε η σκάλα στην οδό Πολυζωίδη χωρίς την επένδυση και συνεπώς ήδη οι δημότες μπορούν να την χρησιμοποιούν, ενώ ένα νέο πάρκο κατασκευάζεται στον Αγ. Αθανάσιο στην οδό Σαρανταπόρου, καθώς κάτι τέτοιο θεωρούνταν για τους Ρομά …απαραίτητο!


Παράλληλα μετά από δέκα πέντε χρόνια το κτίριο της κοινότητας στην Άνω Βροντού είναι έτοιμο να φιλοξενήσει δραστηριότητες, ενώ συντηρήθηκε το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ιατρείο στον Προβατά


Να ενημερώσουμε πως ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή πεζοδρομίου στο δημοτικό πάρκο στην διασταύρωση των οδών Σινώπης και Μακεδονομάχων, όπως επίσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του πεζοδρομίου με την κατασκευή δύο νέων ραμπών στην Μητρόπολη Σερρών.


Τέλος μετά τις γιορτές ξεκινούν οι εργασίες διανοίξεων στην περιοχή της Σιγής και ταυτόχρονα υπογράφεται η σύμβαση για την κατασκευή των δυο γηπέδων μπάσκετ στην ίδια περιοχή


Όσο για το αθλητικό πάρκο της ομόνοιας ξεκινούν οι εργασίες για τον φωτισμό των τριών νέων γηπέδων μπάσκετ αλλά και τον δυο υφιστάμενων δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο.


Όλα αυτά σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ.Νυχτοπάτη που δουλεύει και τις γιορτές…


Για το καλό μας!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version