Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Ο ΟΕΒΕΣ ζητάει δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Αίτημα προς τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη για δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έστειλε ο πρόεδρος του ΟΕΒΕΣ κ. Σώτος Κοτσαμπάς.

Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη

Εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού Covid-19 σε όλη τη χώρα, οφείλουμε όλοι μας να  «θωρακίσουμε» ,στο μέτρο του εφικτού, τη Σερραϊκή κοινωνία.  

Ως επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για την ασφάλεια των πελατών μας αλλά και τον εργαζομένων μας. 

Ο μόνος τρόπος για να περιορίσουμε σε ένα βαθμό την εξάπλωση του ιού είναι να διενεργηθούν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στους εργαζόμενους των καταστημάτων  αναψυχής και εστίασης, καθώς αυτήν την εποχή τα καταστήματά μας αποτελούν πρώτη επιλογή κατά την έξοδο των συμπολιτών μας ,γεγονός που μας καθιστά υπεύθυνους για την ασφάλειά τους.

Parfait

Σε μία ανάλογη κίνηση προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας .

Συγκριμένα αυτές τις μέρες στα καταστήματα της Λάρισας θα διενεργηθούν από την Περιφέρεια δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό σε όλους τους εργαζόμενους και ιδιοκτήτες καταστημάτων  που επέστρεψαν από τις άδειές τους, ως μία κίνηση προστασίας των πολιτών και του κλάδου της εστίασης.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη, ο επισιτιστικός κλάδος  έχει πληγεί από την φονική πανδημία όσο κανένας άλλος.

Αντιλαμβάνεστε ότι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αδυνατούν  να αναλάβουν το κόστος των τεστ ανίχνευσης και η βοήθειά σας στο ζήτημα θα αποτελούσε μέγα στήριξη για τους επαγγελματίες.  

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε 

Επιθυμούμε τη στήριξή σας  στο αίτημά μας προς τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο για δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.  

Διαβάστε επίσης για ΑΕΣ:

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version