Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Είμαι περήφανος που βρέθηκα στη βραδιά των κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ

spiropoulos-panagiotis-segas
Μοιράσου το...

Είμαι περήφανος που βρέθηκα στη βραδιά των κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ, μαζί με τους φοβερούς Σερραίους Αθλητές τη Παρασκευή 17/2 αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος μετά τη βράβευση του.

🏅Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Είμαι περήφανος που βρέθηκα στη βραδιά των κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ

Δια χειρός του Γιάννη Λιούμπα ταμία του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου

Η Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ήταν η βραδιά των κορυφαίων του ελληνικού στίβου, η Γιορτή του ΣΕΓΑΣ.


Η στιγμή όπου αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους βραβεύθηκαν για τις επιτυχίες που σημείωσαν τη χρονιά που πέρασε.

ZAXARIAS MPOURVANIS


Ήταν μια βραδιά με συγκίνηση, με χαμόγελα, με αναμνήσεις που επέστρεψαν σε ένα εμβληματικό κτήριο πολιτισμού και ιστορίας, το Δημοτικό θέατρο Πειραιά.


Εκτός από του Σερραίους αθλητές & αθλήτριες (Ηλιάνα Τριανταφύλλου, Χρήστο Ρούμτσιο και Γιώργο Γρέψιο) τους προπονητές τους (Σάββα Κεφαλίδη, Γούλα, Παπίτσα) και τον σύλλογο ΓΣ Σέρρες’93 μία ακόμη βράβευση Σερραίου τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.


Ήταν η βράβευση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου από τον ΣΕΓΑΣ, για την μεγάλη του αγάπη και προσφορά στον κλασσικό αθλητισμό.


Γνωστή στους Σερραίους η απλόχερη υλικοτεχνική βοήθεια σε αθλητές και η στήριξη στην συμμετοχή αγώνων πριν ακόμη αυτοί καταπλήξουν το Πανελλήνιο με τις επιδόσεις τους (κάτι που κάνει πιο σημαντική την προσφορά του), όπως και η συμβολή του στην διοργάνωση αγώνων στις Σέρρες.


Να σημειώσουμε πως το βραβείο το παρέλαβε από τον Ταμία του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Λιούμπα, που είναι και ο μόνος από τους Σερραίους που έχει δώσει την ψυχή του στον αθλητισμό…


Και έτσι θα συνεχίσει…

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version