Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Από τον Τάσο Παναγιώτου: Δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Σερρών

tasos-panagiotou-serres

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στον κύριο Αναστάσιο Παναγιώτου, Πρόεδρο του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ για τη γενναιόδωρη κίνησή του να προχωρήσει στη δωρεά εξοπλισμού (5 στήλες μεταλλικών ραφιών dexion) στο Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σερρών.

⛹🏋Τάσος Παναγιώτου -  Πανσερραϊκός: Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας!


Είναι αξιοσημείωτο ότι η λαμπρή αυτή πρωτοβουλία να υποστηριχθεί με τον παραπάνω τρόπο το Τμήμα μας συμβάλλει σημαντικά και ουσιαστικά στην απρόσκοπτη συνέχιση του έργου μας διευκολύνοντας τις προσπάθειές που καταβάλλουν καθημερινά το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και οι εθελοντές του Τμήματός μας προκειμένου να στηρίζουν ανθρώπους οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει εμπράκτως την εμπιστοσύνη σας στο έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις Σέρρες.


Με την ελπίδα να σας έχουμε και μελλοντικά συμπαραστάτες στο έργο μας και με την ευχή ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ να φτάσει ακόμη πιο ψηλά και να έχει πάντα επιτυχίες, σας παρακαλούμε να δεχτείτε για μία ακόμη φορά τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας.

Parfait

Στον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό Πρόεδρος ο Τάσος Παναγιώτου!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version