Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης άνοιξε τα χαρτιά του!

Αναβλήθηκε για αργότερα η απόφαση για την παραχώρηση 46 τελικά στρεμμάτων από το Δήμο Σερρών προς τον Πανσερραικό

Σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που παρακολουθήσαμε και σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) η δημοτική αρχή δεν κατάφερε να πάρει ούτε ψήφο από την αντιπολίτευση με αποτέλεσμα η όλη συζήτηση να αναβληθεί για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μιας και σύσσωμη η αντιπολίτευση έθεσε το θέμα της αναβολής συζήτησης του θέματος καθώς ο φάκελος που συνόδευε το αίτημα του ΜΓΣ Πανσερραικού δεν ήταν πλήρης .

Οπότε το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία , στην οποία με ψήφους 21 -18 πέρασε η πρόταση της αντιπολίτευσης και αποφασίστηκε η αναβολή συζήτησης του θέματος.

Για όλους τους Σερραίους όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πρόταση του Αλέξανδρου Χρυσάφη ως προς την παραχώρηση στον ΜΓΣ Πανσερραϊκό.

Ο ίδιος ο δήμαρχος στην αρχική τοποθέτησή του έκανε γνωστό πως στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να γίνει στο Πάρκο της Ομόνοιας το νέο γήπεδο του Πανσερραικού, έτσι ώστε να αδειάσει επιτέλους το κεντρικό πάρκο της πόλης από αυτό το έκτρωμα που λέγετε Δημοτικό γήπεδο.

Ένα έκτρωμα που τρώει σαν τρύπιος κουμπαράς τα χρήματα των Σερρών δημοτών, χωρίς να μπορεί να αναβαθμιστεί, στερώντας από όλους εμάς, έναν πνεύμονα πρασίνου

Αυτό από μόνο του για όλους εμάς, τους κατοίκους γύρω από το κεντρικό πάρκο αποτελεί δέλεαρ για την παραχώρηση, άσχετα με τα θέλω του Πανσερραϊκού, που βασίστηκε για άλλη μια φορά σε λόγια και λόγια…εισέπραξε!

Έγινε όμως σαφές στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι είναι απαραίτητη μια σοβαρή συζήτηση γύρω από το θέμα, με προτάσεις και θέσεις από όλες τις παρατάξεις, τόσο για το θέμα του γηπέδου, όσο και για τις δυνατότητες της Ομόνοιας να δεχθεί εκεί το νέο Δημοτικό γήπεδο.

Γιατί εκεί κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει και το νέο κλειστό γυμναστήριο…

Οπότε από την στιγμή που κανένας δεν καίγεται για την άμεση παραχώρηση, ιδού δήμαρχε πεδίο λαμπρό…

Από την στιγμή που όλοι συμφωνούν ουσιαστικά…

Διαβάστε επίσης εδώ: Χρυσάφης Νυκτοπάτης Δεσποτίδης άνοιξαν το κολυμβητήριο Σερρών

Μπράβο στη ΝΕΚΤΑΡ – ΚΟΥΡΤΙΔΗ

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

BARAT
Exit mobile version