27/02/2024
12 C
Serres

Για το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σερρών Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο!

Η κ. Γκιούρα Βασιλική, η κ. Καλπατσινίδου Ευδοξία, ο κ. Καρίπογλου Παναγιώτης, ο κ. Οικονόμου Κώστας, ο κ. Παπάζογλου Βαγγέλης, η κ. Σιάννη Κατερίνα και τέλος ο Τζελέπης Μιχάλης θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σερρών για τις εκλογές της προσεχούς άνοιξης.


Ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται τόσο από έμπειρα και ικανά στελέχη, όσο και κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα, εκ των οποίων ένας ή μία εκ τον προτέρων θεωρεί βέβαιο το ΠΑΣΟΚ πως την επομένη των εκλογών θα εκπροσωπεί τον νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Μένει να αποδειχθεί και στην πράξη αν και κατά πόσο το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και … δυνατό;

Γιώργος Τρέντσιος:Όλοι μαζί μπορούμε

Η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής του Νομού Σερρών αποτελεί και το επίσημο εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα μας, ώστε η παράταξη σταδιακά να επιστρέψει τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο εκεί που της αξίζει.


Είναι ένα ψηφοδέλτιο από έμπειρα και ικανά στελέχη, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα, ένας ή μία εκ των οποίων θεωρούμε βέβαιο πως την επομένη των εκλογών θα εκπροσωπεί τον τόπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Για να συμβεί αυτό, απαιτείται όλοι μας, κάθε μέλος, φίλος και φίλη της παράταξης, συντονισμένα και δυναμικά να στηρίξει αυτό το ψηφοδέλτιο και να αποδείξουμε πως, ναι, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και πάλι δυνατό.

Όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε και να διαμορφώσουμε τις συνθήκες νίκης, για καλύτερες μέρες στην πατρίδας μας και τον λαό μας.Αυτή ήταν η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και του Γραμματέα της Γιώργου Τρέντζιου, αμέσως μετά την ανακοίνωση των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.


Όσο για την διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκε τυπικά την Κυριακή, με την επικύρωση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων, τόσο από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή όσο και από τον Πρόεδρο της παράταξης, Νίκο Ανδρουλάκη.


Μια διαδικασία, που ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες και κατά την οποία σύντροφοι και συντρόφισσες από όλη την Ελλάδα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να στρατευτούν και να τεθούν υποψήφιοι και υποψήφιες, ενώ και οι κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές συνέβαλαν τα μέγιστα με δικές τους προτάσεις και εισηγήσεις.

Βαγγέλης Αργύρης: Ηταν μία ανοιχτή διαδικασία με βασικούς άξονες τη διαφάνεια και την αξιοκρατία

Να σημειώσουμε πως προηγήθηκε ο Βαγγέλης Αργύρης, Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, που παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τονίζοντας πως «η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων».Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων επισήμανε ότι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής περιλαμβάνουν «προσωπικότητες με αυξημένα προσόντα, με επάρκεια και αξία, και έχουν όλες τις προϋποθέσεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές»

Νίκος Ανδρουλάκης: Έχουμε να σηκώσουμε το ιστορικό βάρος των αγώνων πολλών γενεών

Αγωνιζόμαστε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή, που θα μπορεί να διασφαλίσει τη σταθερότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προοπτική και την εθνική αξιοπρέπεια.

Αν δεν υπάρχει αυτή η ισχυρή επιλογή, να ξέρουν οι πολίτες σήμερα ότι θα μπούμε σε περιπέτειες αστάθειας, που είναι έτοιμες να μας οδηγήσουν οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.


Γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η καρέκλα και όχι το δημόσιο συμφέρον.
Δεσμεύομαι σήμερα στον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ότι αν μας δώσουν μια ισχυρή εντολή, ένα μήνυμα αναγέννησης και προοπτικής, θα τους το ανταποδώσουμε με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, ανοίγοντας άμεσα την επόμενη ημέρα βάσει του προγράμματός μας έναν διάλογο για πεδίο συγκλίσεων και όχι ένα πεδίο συγκρούσεων και διχασμού.
Χωρίς κανένα παζάρι εξουσίας.


Αυτή ήταν ουσιαστικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά την επικύρωση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων, τόσο από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, όσο και από τον ίδιο.


Στην ομιλία του ο κ.Ανδρουλάκης αναφέρθηκε σε ένα ισχυρό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που δίνει λυσσαλέο αγώνα για να ανακόψει τη δυναμική και την πορεία της Δημοκρατικής Παράταξης με συνεχείς μεθοδευμένες επιθέσεις.


Το δίλημμα, λοιπόν, των επόμενων εκλογών είπε ο κ.Ανδρουλάκης δεν μπορεί να είναι Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ.


Η επιλογή είναι το ΠΑΣΟΚ , καθώς αυτή η παράταξη ήταν πάντα στην απέναντι όχθη, κρατώντας τη χώρα στη ζώνη του ευρώ, χαράσσοντας δρόμους προοπτικής για τους πιο αδύναμους Έλληνες και πρωτοπορώντας με μεταρρυθμίσεις-σταθμούς, που έφεραν την πατρίδα μας στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης.


Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρισκόμαστε σε δυο διαφορετικές όχθες.


Από τη μια είναι η όχθη του καθήκοντος και από την άλλη η όχθη του “όλα για την εξουσία”.
Η όχθη του σεβασμού των δημοκρατικών αρχών, της δημιουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών ως θεσμικών αντίβαρων και η όχθη της εργαλειοποίησης των θεσμών, των επισυνδέσεων και της συγκάλυψης.


Η όχθη της “Διαύγειας” και αυτή του πρωταθλητισμού στους μετακλητούς και στις απευθείας αναθέσεις.


Γι’ αυτό και όταν η χώρα χρεοκοπούσε, βάλαμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό.


Ούτε στο Ζάππειο πήγαμε, ούτε στη Θεσσαλονίκη για να κοροϊδέψουμε τον κόσμο.
Τον αγώνα για να μείνει η χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης τον έδωσε πρωτοπόρα η παράταξή μας με κόστος αλλά και με περηφάνια.


Για το παρόν και το μέλλον του λαού μας, για δημοκρατία, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Πρώην καθηγήτρια δώρισε 1 δισ. δολάρια σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για τα...

Η μεγαλύτερη δωρεά που έχει γίνει σε πανεπιστημιακό ίδρυμα στις ΗΠΑ Δωρεά ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στην Ιατρική Σχολή Albert Einstein της Νέας Υόρκης, έκανε...

Σκάνδαλο στον οίκο των Βοuρβόνων: «Έπεσαν» uπογραφές για διαζύγιο του βασιλιά Φελίπε και...

Φήμες οτι ο βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας και η Λετίθια ζουν χωριστές ζωές, μετά την αποκάλυψη ότι η βασίλισσα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. O ισπανικός...

Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ η Μπέττυ Μαγγίρα: Έφuγε από την εκπομπή για να...

Έφυγε άρον άρον από την εκπομπή η παρουσιάστρια προκειμένου να μην συλληφθεί. Την Μπέττυ Μαγγίρα αναζητάει η ΕΛΑΣ προκειμένου να συλληφθεί μετά από μήνυση που υπέβαλε...

Νέα τpαγωδία στα Γρεβενά: Μnτέρα άνοιξε την πόρτα και «πάγwσε» όταν είδε νεκpό...

Νέα τραγωδία με νεκρό έναν 27χρονο σημειώθηκε στα Γρεβενά αυτήν την φορά. Τον άτυχο νεαρό φέρεται να βρήκε η μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις του. Νέα...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Αννίτα Πάνια: «Γι’ αuτο έκανα παιδί με τον Καρβέλα, υπάρχει πρόβλημα ο άνθρωπος… δεν είναι πολύ καλά!»

Late night ραντεβού στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τίτλο «Ανοιχτά» είχε η Άννα Βίσση και μίλησαν φυσικά για τον Νίκο Καρβέλα. «Την πρώτη δεκαετία...

Δικαστήριο αποφάσισε να αλλάξουν τα ονόματα δύο λιονταριών γιατί είναι «βλάσφημα»

Εκτός από τα ονόματα το δικαστήριο απαγορεύει στην Sita και τον Akbar να μένουν μαζί Δικαστήριο στην Ινδία διέταξε ζωολογικό κήπο στη Δυτική Βεγγάλη να...

Νέα τpαγωδία στα Γρεβενά: Μnτέρα άνοιξε την πόρτα και «πάγwσε» όταν είδε νεκpό τον 27χpονο γιο της

Νέα τραγωδία με νεκρό έναν 27χρονο σημειώθηκε στα Γρεβενά αυτήν την φορά. Τον άτυχο νεαρό φέρεται να βρήκε η μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις του. Νέα...

Συνέχισε να διαβάζεις