Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ 3/7 γυναίκες – Εκτός Βουλγαρίδης, Κουτμερίδης

Και πάμε στις γυναίκες που για άλλη μια φορά θα είναι οι τρεις από τους επτά υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες.


Να θυμίσω πως το 2019, μετά βίας οι γυναίκες κατάφεραν να κερδίσουν το 20% των σταυρών του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα η μία από τις τρεις ήταν και πάλι υποψήφια.

Βασιλική Γκιούρα – Δήμος Σιντικής


Ο λόγος για την Βασιλική Γκιούρα που ήταν υποψήφια και το 2019 παίρνοντας το 7.85% των σταυρών προτίμησης του ΠΑΣΟΚ , αλλά μόλις 763 σταυρούς.


Δεν ξέρουμε και καλά την πολιτική της παρουσία , αλλά πέρυσι ή πρόπερσι νομίζω πως

δραστηριοποιήθηκε ως Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου της Σιντικής «Φιλοσίντικες» .


Ένα σωματείο, που έχει έδρα στο Σιδηρόκαστρο, και αγωνίζεται εδώ και χρόνια για την δημιουργία ενός καταφυγίου, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 30 ζώα συντροφιάς

Συνεπώς η ίδια χρεώθηκε στο Σιδηρόκαστρο και στο Δήμο Σιντικής γενικότερα, παρέα με τον κ. Παπάζογλου

Ευδοξία Καλπατσινίδου – Δήμος Ηράκλειας


Η κ. Ευδοξία Καλπατσινίδου είναι δικηγόρος και μουσειολόγος που ναι μεν κατάγεται από το Κεφαλοχώρι, αλλά όλοι ξέρουμε πως ζει και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη.


Προφανώς και είναι ποντιακής καταγωγής, ενώ είναι γνωστό πως συμμετέχει στην ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων για την προώθηση των προσφυγικών κειμηλίων, αλλά και είναι μέλος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης, στον οποίο διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.


Προφανώς και χρεώνεται στο Δήμο της Ηράκλειας, αν και κατά την άποψή μου θα έπρεπε να χρεώνεται στους πόντιους ή τους ετεροδημότες.

Κατερίνα Σιάννη


Την κ. Κατερίνα Σιάννη την γνωρίζουμε ως κόρη του κ. Γιάννη Σιάννη, του συνταξιούχου εφοριακού και πρωην προϊσταμένου σε όλες σχεδόν τις εφορίες του Νομού Σερρών.


Η κ. Κατερίνα Σιάννη είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, και εργάζεται ως αναλύτρια δεδομένων, ενώ είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένη και μάλιστα είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ.


Το πως και γιατί κατέληξε όμως το ΠΑΣΟΚ σε αυτά τα ονόματα και το πως ξεπέρασε τους Βουλγαρίδη και Κουτμερίδη θα το αναλύσουμε σε μια δεύτερη ευκαιρία.
Άλλωστε τέτοιες θα έχουμε πολλές, κυρίως στο άμεσο μέλλον!
Σωστά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version