Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Αυτόνομες Δράσεις Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Σερρών 2023!

Ξεκινάει η υλοποίηση των τουριστικών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών έτους 2023 αφού τοποθετήθηκαν και οι οι τουριστικές πινακίδες σε επίκαιρα σημεία.

Συγεκριμένα αφού τοποθετήθηκαν και οι τουριστικές πινακίδες σε επίκαιρα σημεία του νομού Σερρών (Ρούπελ, Σπήλαιο Αλιστράτης, Λιμανάκι Κερκίνης), στο πλαίσιο των αυτόνομων δράσεων τουρισμού του προηγούμενου έτους, ξεκινάει η υλοποίηση των τουριστικών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών έτους 2023.


Αυτές περιλαμβάνουν:


Α) την κατασκευή του επίσημου ιστότοπου της ΠΕ Σερρών που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της τεχνολογίας και της αισθητικής,
Β) τη μετάδοση των τουριστικών spots της ΠΕ Σερρών στην τηλεόραση,
Γ) τη συνέχιση της προβολής της ΠΕ Σερρών στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης “experience.serres”,
Δ) τη φιλοξενία διαμορφωτών κοινής γνώμης (influencers).

BARAT


Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, με την αδιάλειπτη επικοινώνηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της με κάθε πρόσφορο και εφικτό τρόπο, έχει ως κυρίαρχο στόχο την τουριστική ανάπτυξη του όμορφου τόπου μας που έχει τόσα πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες του.

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος Χουμνικού – Πατρικίου

Πάντως και όσον αφορά τα υπόλοιπα έργα που τρέχει η Π.Ε Σερρών ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος Χουμνικού – Πατρικίου, στο τμήμα Πατρικίου, που εκβάλει στην αρχή της Τάφρου Μαυροθάλασσας.

Θωρακίζουμε τον τόπο μας με στόχο την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους αναφέρει με ανακοίνωση της η Π.Ε Σερρών

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version