Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Πολιτεία των Ευχών: Σύμφωνα με τη ΚΕΔΗΣ επιτυχία στις «Νότες εορτών»

Με μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με τη ΚΕΔΗΣ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Νότες εορτών» των Μουσικών Συνόλων και της Σχολής Χορού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, στο πλαίσιο της Πολιτείας των Ευχών 2022 -2023.


Από την Παιδική Χορωδία και την Φιλαρμονική μπάντα αποδόθηκαν ύμνοι, κάλαντα και εορταστικά τραγούδια, ενώ τα παιδιά της Σχολής χορού παρουσίασαν την παράσταση El Cando και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.


Η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη έδωσε τις ευχές της για το νέο έτος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, που στην κυριολεξία κατέκλυσαν το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο των Σερρών και συνεχάρη τόσο τα παιδιά όσο και τους εκπαιδευτές τους για την εμφάνισή τους, που αποδεικνύει τη δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Σήμερα η τελετή λήξης για τη Πολιτεία των Ευχών

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και το «Ωδείο Σερρών Βασίλη Ταπέ», αποχαιρετούν την φετινή Πολιτεία των Ευχών, με γιορτινές μελωδίες. 

Η Παιδική & Νεανική Χορωδία του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ, το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο “The Voices” και οι σολίστ Παρασκευή Παϊβανίκα, Σάκης Παπαδόπουλος, Χρύσα Χατσαντουριάν και Αναστασία Ταπέ, θα παρουσιάσουν ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της τελετής λήξης της Πολιτείας των Ευχών. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, στις 20:00, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών. 

Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version