Βασίλη τη μία φταίει ο καπιταλισμός, μετά η Μέρκελ και ο Ντράγκι, τώρα ο ... Ανδρουλάκης.Ο Αλέξης δεν φταίει ...ποτέ

Mε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις τιμήθηκε το Πολυτεχνείο στις Σέρρες

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου καθώς και πάλι χθες με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις τιμήθηκε η 48η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην πόλη των Σερρών.

Με την πρώτη εκδήλωση να διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο και την ΑΔΕΔΥ , στην οποία έγινε συνήθειο να συμμετέχει και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και την δεύτερη να διοργανώνεται από το ΚΚΕ μισή ώρα αργότερα με συγκέντρωση στην Πλατεία ΕλευθερίαςΤο πόσοι και ποιοι μαζεύτηκαν όμως θα το μάθετε αύριο!

Βέβαια η πλάκα είναι πως στο «Βόλτα» λίγο αργότερα βρισκόταν ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος που δημοσκοπικά βέβαια προηγείται στην κούρσα των υποψηφίων.Και βέβαια θα συνεχίσει να προηγείται μιας και ο Παπανδρέου δεν δέχθηκε να συμμετέχει στο ντιμπέιτ που αποφασίστηκε να γίνει στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ.Και πως θα μπορούσε;

Να σημειώσουμε πως πριν από την τηλεδιάσκεψη για τον ορισμό του ντιμπέιτ η πλευρά Χρηστίδη έκανε μια ακόμα κρούση στην πλευρά Παπανδρέου προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα συνεννόησης με τον πρώην πρωθυπουργό ώστε να συμμετάσχει.

Ωστόσο, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού επέμεινε στις διαφωνίες που είχε για τους όρους διεξαγωγής του ντιμπέιτ και έτσι ο κ. Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει…Οπότε θα συμμετέχουν οι Ν. Ανδρουλάκης, Α. Λοβέρδος, Π. Γερουλάνος, Χ. Καστανίδης και Π. Χρηστίδης και μάλιστα δια ζώσης , ενώ οι δημοσιογράφοι που προτείνει η ΕΡΤ για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ είναι οι Γιώργος Κουβαράς, Παύλος Τσίμας και Τάσος Παππάς.Μπορεί η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, να εξέφρασε μια ένσταση προτείνοντας να υπάρξουν εκπρόσωποι και από τα 6 εθνικά κανάλια, στα πρότυπα του ’17, αλλά μάλλον θα γίνουν και άλλα ντιμπέιτ στα ιδιωτικά κανάλια, ενώ ήδη αποφασίστηκε οι υποψήφιοι θα είναι όρθιοι, ενώ θα μπορούν ο ένας να απευθύνει ερώτηση στον άλλον και στο τέλος κάθε θεματικής θα μπορεί να τοποθετείται.

Όσον αφορά τις θεματικές, οι εκπρόσωποι θα τις συμφωνήσουν μεταξύ τους.

ΝΑ σας βάλω να σκεφτείτε ερωτήσεις που μπορεί όλοι αυτοί να είχαν απευθύνει στον κ. Παπανδρέου;Ή άστο καλύτερα;

Parfait

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version