Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Ένοχος για περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιού

Μοιράσου το...

Ένοχος για την μία από τις τέσσερεις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών που κατηγορείτο, κρίθηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή.

Του αναγνωρισε δε και τα δύο ελαφρυντικά που αιτήθηκαν οι δικηγόροι του: του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Η αναστολή του χορηγήθηκε με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ωστόσο ο καταδικασμένος πλέον, θα επιστρέψει στη φυλακή καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης 5 ετών που του έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου στον Ωρωπό την περίοδο 2011-2013.

ZAXARIAS MPOURVANIS

Το δικαστήριο απάλλαξε τον πρώην μουσικό από τις άλλες τρεις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπιζε, καθώς έκρινε πως στις συγκεκριμένες έχει τελεστεί αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα που έχει πλέον παραγραφεί. Όπως είπε ο πρόεδρος της έδρας «Δεν είχαν διάρκεια και ένταση οι πράξεις. Έγιναν πάνω από τα ρούχα και ήταν στιγμιαίες».

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας Ευγενία Σταθουλοπούλου είχε προτείνει την απαλλαγή του 70χρονου, λόγω αμφιβολιών, για τις δυο περιπτώσεις και λόγω παραγραφής για τις άλλες δύο.

Θεσσαλονίκη: «Είμαι από χωριό, δεν τα ξέρω αυτά» λέει 55χρονος που έστελνε σeξουαλικά μηνύματα σε 12χρονη

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version