Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Αθώος κρίθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την υπόθεση της επίθεσης στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη τον Μάιο του 2018 στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.


Ο πρώην νομάρχης βρέθηκε κατηγορούμενος για προτροπή σε διάπραξη πλημμελήματος, ότι παρακίνησε δηλαδή ο ίδιος το πλήθος να στραφεί λεκτικά και σωματικά κατά του πρώην δημάρχου.

Δεν προέκυψε κίνδυνος για τη δημόσια τάξη


Το δικαστήριο απεφάνθη ότι δεν προέκυψε κίνδυνος για τη δημόσια τάξη και έτσι τον απήλλαξε από την κατηγορία, όπως αθώοι κρίθηκαν και άλλοι δύο από τους 12 συνολικά κατηγορούμενους.


Το δικαστήριο αναβάθμισε την κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης για τρεις από τους κατηγορούμενους στη διακεκριμένη της μορφή και τους καταδίκασε σε ποινές φυλάκισης 11 μηνών τον έναν (ένοχος και για φθορά) και 10 μηνών με τριετή αναστολή τους άλλους δύο.

BARAT


Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για διατάραξη κοινής ειρήνης και καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης έξι έως οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.

Όσο για το αδίκημα της εξύβρισης λόγω και έργω παραγράφηκε!
Βλέπεις οι ευλογημένοι έκαναν πέντε χρόνια να τους δικάσουν…

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version