Οι ειδικοί μίλησαν – Αυτά είναι τα τρία θέματα που δεν πρέπει να συζητάτε στο πρώτο ραντεβού

Το ραντεβού μπορεί να προκαλέσει όλα τα συναισθήματα περιπέτειας ή άγχους, ανάλογα με τον πιθανό σύντροφό σας.

Η σεξοθεραπεύτρια Catilin Cantor σας προτείνει να είστε αρκετά σκεπτικοί αν δείτε αυτές τις συμπεριφορές στο πρώτο ραντεβού.

Άλλο αγάπη και άλλο σεξ;!

Αν αρχίσουν οι πιθανοί σας σύντροφοι να μιλούν για σεξ, πιθανότατα δεν σας ταιριάζουν. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, τα πρώτα ραντεβού αφορούν τη συνάντηση με έναν ξένο και την άνετη γνωριμία σας. Η σεξουαλική ικανοποίηση, αν και μια σημαντική λειτουργία της ζωής, θα πρέπει να φυλάσσεται για αργότερα, για μια πιο οικεία συνομιλία.

Εάν αυτός ο άγνωστος ενδιαφέρεται περισσότερο να μιλήσει για το σεξ σε μια πρώτη συνομιλία παρά να διασφαλίσει ότι νιώθετε άνετα, παίρνετε μια γεύση από την προσωπικότητα του.  Μην ξεχνάτε ότι όποιος εκτιμά να κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση πιθανότατα θα περίμενε μέχρι να εξοικειωθείτε περισσότερο για να ρωτήσει για το σεξ μαζί σας. Σωστά;

Τα φαντάσματα των πρώην

Η συζήτηση για τους πρώην είναι επίσης μια τεράστια κόκκινη σημαία. Το πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι για να κάνετε ο ένας τον άλλον να αισθάνεται άνετα, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε ανοιχτά για τον εαυτό σας και τους στόχους σας. Εάν η συζήτηση ξεκινά με τους πρώην και τις προηγούμενες σχέσεις στο πρώτο ραντεβού, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν ανοιχτές πληγές. Και σε κάθε περίπτωση μια νέα σχέση είναι το μέλλον, εμείς γιατί να μιλάμε για το παρελθόν;

Το μέλλον (μας)

Τέλος, το να μιλάτε με ανυπομονησία για το μέλλον σας μαζί είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ανυπομονησίας. Για κάποιους, η ιδέα να σας ερωτευτεί κάποιος και να ονειρευτεί το μέλλον σας μαζί μετά από λίγες ώρες είναι αρκετά ρεαλιστική. Τελικά, είναι κατανοητό να πιστεύεις ότι είσαι τόσο φοβερός, αλλά στην πραγματικότητα είναι σημάδι χειραγώγησης. Όπως είπε η Cantor σχετικά με τη συζήτηση για το σεξ στο πρώτο ραντεβού, πιθανότατα είστε άγνωστοι που απλά γνωρίζονται. «Θα μιλούσατε σε έναν άγνωστο σε μια στάση λεωφορείου για το μέλλον σας;» Χρειάζονται περισσότερες από μερικές ώρες για να γνωρίσετε κάποιον αυθεντικά, να συζητήσετε αξίες και στόχους και να κάνετε ένα λογικό σχέδιο για το μέλλον μαζί. Μην ξεγελιέστε λοιπόν από αυτή την πράξη μελλοντικής παραποίησης.