Αυτούς τους άνδρες βρίσκουν πιο σέξι οι γυναίκες – Και δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Δεν την ενδιαφέρει το ακριβό σου το ρολόι, δεν την ενδιαφέρει αν έχεις χρήματα πολλά.

Ή ακόμη και να την ενδιαφέρει, δεν είναι αυτό που την κάνει γενικώς και αορίστως να βρίσκει σέξι έναν άνδρα.

Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν αδιανόητα ερεθιστικό ένα χαρακτηριστικό που εύκολα μπορείς να αποκτήσεις: Τους αρέσουν οι άνδρες που κάνουν τις δουλειές του σπιτιού.

Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λέει και η επιστήμη, αφού έχει αποδειχθεί και σε έρευνα του 2006.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Πρώτα από όλα, γιατί αν αντί να τα περιμένεις όλα από εκείνη αναλαμβάνεις κι εσύ το μερίδιό σου στις δουλειές του σπιτιού, πολύ απλά είναι πιο ξεκούραστη και επομένως έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει όρεξη για σεξ.

Και παρεμπιπτόντως, το μερίδιό σου δεν εξαντλείται στο να κάνεις ό,τι σου λέει ότι χρειάζεται.

Ο προγραμματισμός των δουλειών είναι δουλειά από μόνος του. Οπότε πρέπει κι εσύ να έχεις το νου σου να δεις τι λείπει από το σπίτι, να παίρνεις πρωτοβουλία στην οργάνωση και τα λοιπά.

Δεύτερον, γιατί αν δεν κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, προφανώς θα εκνευριστεί – και με το δίκιο της – και θα διαμαρτυρηθεί. Πράγμα που εσύ θα αποκαλέσεις γκρίνια. Και θα τσακωθείτε. Και όχι, ο καβγάς για τα άπλυτα πιάτα δεν θα ξυπνήσει το πάθος σας.

Το τρίτο και κυριότερο, όμως, είναι ότι το να θεωρείς ότι εκείνη θα πρέπει να κάνει τα πάντα, απλώς επειδή τα γεννητικά σας όργανα διαφέρουν, δεν είναι μόνο σεξιστικό. Είναι και μια βαθιά έλλειψη σεβασμού προς τον χρόνο της, την κούρασή της, την ανάγκη της για χαλάρωση.

Αντιθέτως, αν αισθάνεται ότι την προσέχεις και φροντίζεις να είναι εντάξει στην κοινή σας καθημερινότητα, θα αισθάνεται και πιο οικεία μαζί σου, αλλά και μεγαλύτερο ερωτισμό.