Όταν η ζωή σε χτυπάει με τον πιο σκληρό τρόπο αλλά εσύ την «κοιτάς» στα μάτια

Μόλις διάβασα για πρώτη φορά την ιστορία αυτής φωτογραφίας και αμέσως ένιωσα μια δύναμη που ελπίζω να την νιώσετε και εσείς

Το άγαλμα αυτό σχεδιάστηκε από τον πατέρα του Μάθιου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον γιο τους, ο οποίος βασανίστηκε από διάφορα προβλήματα υγείας, όπως τύφλωση, παράλυση από τον λαιμό και κάτω και μπορούσε να μιλήσει μονάχα λίγες λέξεις και που όπως πιστεύουν οι γονείς του, πήραν από αυτόν πολλά μαθήματα για την ζωή: στα εύκολα όλοι μπορούμε να αγαπήσουμε. Όταν όμως η ζωή σε χτυπάει με τον πιο σκληρό τρόπο αλλά εσύ την ‘’κοιτάς στα μάτια’’ και της απαντάς σ’ αγαπώ, ε είσαι άξιος θαυμασμού

Διαβάστε το κείμενο και αξιολογήστε τα μικρά ή μεγάλα «προβλήματα» της καθημερινότητας σας:

«Μόλις διάβασα για πρώτη φορά την ιστορία αυτής φωτογραφίας και αμέσως ένιωσα μια δύναμη που ελπίζω να την νιώσετε και εσείς.

Να σας συστήσω τον μικρό Μάθιου ο οποίος βασανίστηκε από διάφορα προβλήματα υγείας, όπως τύφλωση, παράλυση από τον λαιμό και κάτω και μπορούσε να μιλήσει μονάχα λίγες λέξεις.

Εδώ λοιπόν βλέπουμε τον Μάθιου που σκαρφαλώνει στο καρότσι του και προσπαθεί να φτάσει τον ουρανό.

Το άγαλμα αυτό σχεδιάστηκε από τον πατέρα του Μάθιου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον γιο τους που όπως πιστεύουν οι γονείς του, πήραν από αυτόν πολλά μαθήματα για την ζωή. Γι’ αυτό και δεν σταμάτησαν εκεί αλλά δημιούργησαν έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με σκοπό να συγκεντρώνουν χρήματα ώστε να παρέχουν ιατρικό εξοπλισμό σε παιδιά με αναπηρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν ώστε να κάνουν την ζωή τους λιγάκι ευκολότερη.

Τι άλλο να νιώσω πέρα από συγκίνηση και θέληση για ζωή, όταν βλέπω έναν τέτοιο πιτσιρίκο να παλεύει για μια ακόμη μέρα ζωής και δυο γονείς που πήραν τον δυσβάσταχτο πόνο τους και τον μετέτρεψαν σε απύθμενη αγάπη.

Γιατί ακριβώς αυτό έκαναν. Γιατί στα εύκολα όλοι μπορούμε να αγαπήσουμε. Όταν όμως η ζωή σε χτυπάει με τον πιο σκληρό τρόπο αλλά εσύ την ‘’κοιτάς στα μάτια’’ και της απαντάς σ’ αγαπώ, ε είσαι άξιος θαυμασμού. Και όταν πάρεις αυτήν την αγάπη και την μοιράσεις απλόχερα σε όλον τον κόσμο, ε τότε φίλοι μου μπορώ να πω ότι ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ»

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here