Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Η Royal Sugar θα αγοράσει τα τεύτλα των Σερραίων αγροτών!

Όπως το να πηγαίνεις στην εκκλησία δεν σε κάνει χριστιανό, έτσι και το να πηγαίνεις σε γκαράζ δεν σε κάνει αυτοκίνητο.

Σωστά;

Στην περίπτωσή μας για την ΕΒΖ το να υπογράφει και ένα συμβόλαιο δεν ήταν δεδομένο και πως θα εφαρμοστεί, όπως και το να δώσει κανείς μια υπόσχεση δεν σημαίνει και πως θα την κρατήσει…

Lavera

Με παρέμβαση Άδωνη, η ΕΒΖ θα παραλάβει τα τεύτλα από τους Σερραίους αγρότες.

Μόνο που τελικά και με την παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων , και με την παρουσία των Σερραίων αγροτών, συμφωνήθηκε τελικά να ξεκινήσει η ΕΒΖ στις Σέρρες να παραλαμβάνει τεύτλα στις 1 Νοεμβρίου.

Συγνώμη όχι η ΕΒΖ, αλλά η Royal Sugar!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, κατά την συνάντηση συμφωνήθηκε ότι η Royal Sugar θα ξεκινήσει την παραλαβή των τεύτλων το αργότερο έως τη 1η Νοεμβρίου 2020 για παραγωγή ζάχαρης, στο εργοστάσιο των Σερρών, σε συμφωνημένη με τους παραγωγούς τιμή.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τη συμμετοχή της Αραμπατζή, του Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Ορέστη Καβαλάκη, του Προέδρου της Royal Sugar Χρήστου Καραθανάση και εκπροσώπων της Intrum και τευτλοπαραγωγών.

Τέλος στην αγωνία των Σερραίων τευτλοπαραγωγών;

Επιτέλους τέλος λοιπόν στην αγωνία των τευτλοπαραγωγών, που μπορεί να έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εργοστάσιο ζάχαρης των Σερρών, αλλά στο μυαλό τους το είχαν στο υπουργείο ανάπτυξης…

Όσο για το αν θα τηρηθεί ή δεν θα τηρηθεί η δέσμευση είναι αλλού Παππά Ευαγγέλιο!

Διαβάστε επίσης για την ΕΒΖ

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version