Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Σε Σέρρες, Καβάλα και Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων

Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων που σημειώθηκαν από τον περασμένο Νοέμβριο, σε Σέρρες, Καβάλα και Θεσσαλονίκη.

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν 7 κλοπές οχημάτων και 11 διαρρήξεις καταστημάτων ,ενώ για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι 2 άνδρες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Δρώντας κυρίως τις νυχτερινές ώρες και χρησιμοποιώντας κλεμμένα οχήματα, πήγαιναν σε καταστήματα και επιχειρήσεις και με διαρρηκτικά εργαλεία (βαριοπούλα, μεταλλικό λοστό κ.α.) παραβίαζαν τις εισόδους και αφαιρούσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 8 έως 22 Νοεμβρίου 2021 διέπραξαν:
• 8 διαρρήξεις σε περιοχές των Σερρών,
• 2 διαρρήξεις σε περιοχή της Καβάλας,
• 1 διάρρηξη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και
• 6 κλοπές αυτοκινήτων και 1 κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας σε περιοχές των Σερρών.

Μάλιστα το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2021 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν πυρκαγιά στο ένα από τα κλεμμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.

Η συνολική τους λεία ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ. Τα κλεμμένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών τους, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version