Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα κακοποιητικά σχόλια

Ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε ανοικτά για τα ομοφοβικά σχόλια αλλά και τον κακοποιητικό λόγο στη δημόσια σφαίρα, καταδικάζοντας την καταπάτηση στοιχειωδών δικαιωμάτων.

«Τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους. Ο κακοποιητικός λόγος είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Ποτέ!

Απαγορεύεται να μιλάς κακοποιητικά για οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων» τόνισε ο κ. Σεργουλόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Η κοινότητα των γκέι έχει δεχθεί και είχε πάρει πάνω της ένα «κάρμα» πως ό,τι κι αν πουν για αυτήν θα το υποστούμε. Δηλαδή και εγώ «έλεγα εντάξει θα σου πει ένα “ουστ”»… είχαμε δεχτεί ότι αυτό το πράγμα είναι κανονικό. Δεν είναι κανονικό […]

Εγώ είμαι αυτός που είμαι, η ορατότητα είναι πάρα πολύ σημαντική και, φυσικά, ένας γκέι άνθρωπος είναι αυτός που είναι.

Δεν χρειάζεται ούτε να το κρύβω, ούτε να μην το λέω. Είναι δικαίωμά μου να ζητώ τον σεβασμό και όχι τον κακοποιητικό λόγο» δήλωσε.

Lavera

«Όταν το ξεστομίζεις και όταν το λες, τα πράγματα μπαίνουν σε άλλο επίπεδο. Όταν γεννήθηκε ο Γιώργος, και για το παιδί μου άκουσα… Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από τα παράθυρα, και όχι να κρατούσαν τις θέσεις τους διότι ήταν ένας κακοποιητικός λόγος απέναντι στο παιδί μου και απέναντι σε εμένα. Σαν προσωπικότητα. Είναι ανθρώπινα δικαιώματα αυτά.»

«Πρέπει να καταλάβουν ότι ο κακοποιητικός λόγος δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση και σε κανένα μέσο.»

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version