Σέρρες: 23 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή!

Τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη επιθεώρησε τη Παρασκευή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Μαζί του φυσικά και ο Γενικός Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης, συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Fraport Greece και της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ενώ στην συνέχεια ο Υπουργός επισκέφτηκε το εργοτάξιο του τμήματος Θέρμη – Γαλάτιστα, του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Πολύγυρος Χαλκιδικής και αφού διαπίστωσε ότι η πρόοδος του έργου είναι «πολύ ικανοποιητική» είπε ότι θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να ολοκληρωθεί τους πρώτους μήνες του 2023.

Πάντως ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, ήταν από τους ελάχιστους που θυμήθηκαν πως συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από τότε που ο ιδρυτής και ιστορικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής έφυγε από τη ζωή.

Τον θυμήθηκε βέβαια και η Νέα Δημοκρατία που σε ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή κάνοντας λόγο για «πρότυπο του ορθού πολιτικού λόγου, που αποστρέφονταν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία και αναμφίβολα έθεσε τον εαυτό του, την παράταξη και την Ελλάδα πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας»

Για τους πολλούς όμως χθες τιμήθηκε η μνήμη ενός ανθρώπου που μας έβαλε στην σωστή πλευρά της ιστορίας

Γιατί η Ελλάδα μπόρεσε να ξεπεράσει τους ποικιλώνυμους σκοπέλους (στα μείζονα εθνικά ζητήματα, στο οικονομικό πεδίο κ.α.) από το 1980 και μετά, χάρη στη διορατικότητα και την ορθοφροσύνη του μεγάλου πολιτικού, που την ενέταξε στην ευρωπαϊκή οικογένεια και περιφρούρησε όσο κανείς άλλος τη δημοκρατική ομαλότητα και τους ισχυρούς δεσμούς της χώρας μας με τη Δημοκρατική Δύση.

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε….

Σωστά;