ΕΠΣ Σερρών: Από 25 πήγαμε στα 49 σωματεία στις εκλογές !

Με μια απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ ανατρέπονται όλα όσα γνωρίζαμε πως ίσχυαν για τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών .

Και αυτό γιατί το δικαστήριο δικαίωσε 4 σωματεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που δεν ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο της ΓΓΑ,  και στην ουσία δέχθηκε την προσφυγή τους και τους αναγνώρισε το δικαίωμα συμμετοχής στην απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, κρίνοντας προφανώς την αντισυνταγματικότητα του πράγματος.

Με αυτή την απόφαση ουσιαστικά δημιουργείται δεδικασμένο και για την συμμετοχή όλων των σωματείων καθώς τους αναγνώρισε το δικαίωμα συμμετοχής στην απολογιστική Γενική Συνέλευση της κάθε Ένωσης καθώς ουδείς μπορεί να τους αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή λοιπόν δικαίωμα ψήφου για τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών αποκτούν και τα 49 σωματεία που συμμετείχαν το 2020 στα πρωταθλήματα

Τι σημαίνει αυτό;

Πως αλλάζουν ριζικά τα «κόζια» στις ερχόμενες εκλογές, ενώ κάποιοι ψιθυρίζουν και σε λίγο θα αρχίσουν να φωνάζουν πως ούτε τότε θα έχουμε εκλογές γιατί κάποιοι ετοιμάζουν και άλλες προσφυγές , οπότε μέχρι τότε θα έχουμε και άλλες αποφάσεις

Πάντως έκπληξη ήταν που πήραν μετάθεση οι εκλογές για τον Οκτώβριο, ειδικά μετά την Τακτική Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών.   

Μια απόφαση που ελήφθη εξαιτίας της έντονης διαμαρτυρίας αρκετών ποδοσφαιρικών σωματείων στα οποία εκκρεμούν ακόμα και σήμερα οι εκλογικές διαδικασίες εξαιτίας της πανδημίας. 

Σημειώστε επίσης πως η πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παρέμεινε κλειστή από τα τέλη Ιανουαρίου γεγονός που δεν επέτρεψε σε αρκετά σωματεία να μπορέσουν να ενταχθούν

Οπότε και αυτές οι εκλογές μετά την αναβολή βαδίζουν στην κινούμενη άμμο, που κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει…

Και από καμία πλευρά!