Τα ίδια δεν έλεγε και στον Αγγελίδη ο Βασίλης Τερζής;

Για όσους δεν γνωρίζουν οφείλω να αναφέρω πως η Μαρία Αντουανέτα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για την φράση «Και γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;»

αντιδρώντας στην πληροφορία ότι ο γαλλικός λαός δεν είχε να φάει ψωμί.

Αυτό που δεν γνωρίζουν φυσικά οι περισσότεροι είναι πως πιθανότατα η ίδια να μην είπε ποτέ την φράση, καθώς οι ιστορικοί λένε πως πιθανότατα η φράση να είναι εφεύρημα των αντιβασιλικών!

Αυτό λέει και ο Βασίλης Τερζής, για την σχέση του με την παράταξη που ανήκει και με τον Φωτιάδη

Η ανεξαρτητοποίησή μου είναι εφεύρημα των αντι (βασιλικών) πάλων

Ο ίδιος και πάντα με αφορμή τις τελευταίες αναρτήσεις σε blocs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναλύσεις, σχόλια και διαπιστώσεις σε πολιτικές συζητήσεις και «στέκια», είχε την τιμή και την υποχρέωση να απαντήσει.

«Ουδέποτε τέθηκε θέμα και σκέψη αποχώρησης και ανεξαρτητοποίησής μου από την παράταξη «Σέρρας», με αρχηγό τον Στέφανο Φωτιάδη.

Οι σχέσεις μου με τον επικεφαλής, από την προηγούμενη θητεία ήταν και παραμένουν άριστες, βασισμένες στην αλληλοεκτίμηση και σεβασμό.

Θεωρώ τον Στέφανο Φωτιάδη, τον αυτοδιοικητικό με τη μεγαλύτερη εμπειρία, ικανότητα και ετοιμότητα, ιδιαιτέρως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, πλαισιωμένο στην παράταξή του, με το ίδιο ικανούς και άξιους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και πρόσωπα, με διάθεση και όραμα να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Όσον αφορά στις συχνές δημόσιες παρεμβάσεις, διαπιστώσεις, απόψεις, ανησυχίες και προτάσεις μου, οι οποίες ξεκίνησαν από το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της νέας Δημαρχιακής θητείας και συνεχίζονται αδιάλειπτα, είναι μέσα στο πλαίσιο του αυτοδιοικητικού μου καθήκοντος και ρόλου για τα οποία 889  συμπολίτες μου με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν.»

Και γιατί να μη το πιστέψουμε;

Μόνο πρόσεξε Βασίλη

Όποιου του μέλλει να πνιγεί, δεν πάει από …κρεμάλα!

Διαβάστε επίσης για τον Μιχάλη Πισκιούλη: