Πέτρος Αγγελίδης: Όλη η αλήθεια για το Κλειστό κολυμβητήριο

Σύμφωνα με τον πρωην δήμαρχο είναι εμφανής η προσπάθεια του Δημάρχου Σερρών κ. Χρυσάφη Αλέξανδρου και των συνεργατών του να «καπελώσουν» το έργο της ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου Ομόνοιας. 

Αποδεικνύεται περίτρανα από το δελτίο τύπου του Δήμου Σερρών με ημερομηνία 24-05-2019

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το δελτίο τύπου του Δήμου Σερρών με ημερομηνία 24-05-2019 στο οποίο δεν γίνεται καμία αναφορά για το γεγονός ότι από τα 6.450.000 € που χρηματοδοτείται το κολυμβητήριο Ομόνοιας τα 5.580.000 € εξασφαλίστηκαν στις 18 Ιουνίου 2019 με τις προσπάθειες και τη συνεργασία του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γιώργου και της τότε δημοτικής αρχής του  Πέτρου Αγγελίδη. 

Το δελτίο τύπου του κ. Χρυσάφη αναφέρει ότι πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 6.450.000 ευρώ

Το δελτίο τύπου του κ. Χρυσάφη αναφέρει ότι πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 6.450.000 ευρώ στη χρηματοδότηση του οποίου καθοριστική ήταν η συμβολή του κ. Καραμανλή και ότι οι επανειλημμένες συναντήσεις του Σερραίου Υπουργού με το Δήμαρχο Σερρών, καθώς και η άριστη συνεργασία του με τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, άνοιξαν ουσιαστικά το δρόμο για την κατασκευή του κολυμβητηρίου!!! 

Η αποτύπωση της αλήθειας και η απόδοση δικαίου αποτελεί χρέος όλων μας. 

Διαβάστε επίσης για τον Δήμο Σερρών: