Τελέστηκε ο αγιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι και την ΑΕΣ

Τελέστηκε ο αγιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι και την ΑΕΣ

Με κάθε επισημότητα και μέσα σε οικογενειακό κλίμα τελέστηκε την Κυριακή (3.11.2019) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας, ο καθιερωμένος Αγιασμός των αγωνιστικών τμημάτων του Πανσερραϊκού Κρι Κρι και της Α.Ε. Σερρών.

Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, συνεργάτες, χορηγοί, γονείς και φίλοι των δύο ιστορικών αθλητικών σωματείων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 

Την παράσταση «έκλεψαν» οι νεαροί αθλητές της σύγχρονης και πρότυπης Ακαδημίας των δύο ομάδων της «Lions Basketball Academy» που λειτουργεί φέτος υπό την προπονητική καθοδήγηση του σπουδαίου Σερραίου καλαθοσφαιριστή, Κώστα Τότσιου και μέχρι σήμερα έχει εντάξει περισσότερα από 150 παιδιά στο δυναμικό της! 

Τον Αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, ο οποίος αμέσως μετά την τέλεση απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας στους καλαθοσφαιριστές ότι σε ένα ομαδικό άθλημα όπως η καλαθοσφαίριση θα πρέπει να βάζουν το «εγώ» τους κάτω από το καλό της ομάδας, καθώς και ότι αποτελούν «πρεσβευτές του νομού μας» φορώντας τη φανέλα των δ;yο ιστορικών Συλλόγων.  

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο βουλευτής Σερρών κ. Ελ. Αβραμάκης, ο οποίος αναφέρθηκε, εκτός από αθλητικό, και στο κοινωνικό έργο της συμπόρευσης των δύο ομάδων. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως απαραίτητη επίδειξη Πρώτων Βοηθειών (καρδιακής ανακοπής με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή αντιμετώπιση λιποθυμικού επεισοδίου, πνιγμονής από ξένο σώμα) από τον διασώστη του Ε.Κ.Α.Β. και εκπαιδευτή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης κ. Παπαευστρατίου Θεοφάνη.

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here