Αγνή Δουβίτσα: «Δε θα είμαι ξανά υποψηφία» – Δεν είπε πως θέλει να γίνει Δήμαρχος ο γιός της Αστέριος Δουβίτσας

Στην Νιγρίτα έχουμε τρεις εφημερίδες και άλλες πέντε στις Σέρρες και έπρεπε να περιμένουμε την ΑΘήνα και την συνέντευξη εκεί στο ΘΕΜΑ FM την απόφαση της Δημάρχου Βισαλτίας κ Αγνή Δουβίτσα να μην είναι εκ νέου υποψήφια για την θέση της δημάρχου .

Μιλώντας στον Ρ/Σ ΘΕΜΑ 104,6 fm με αφορμή την αλλαγή εορτασμού του πολιούχου της Νιγρίτας η κ.Δουβίτσα ανέφερε οτι:

«Δε θα είμαι ξανά υποψηφία. Εγώ στα κοινά είμαι από το 1989 με τους πρώτους καποδιστριακούς δήμους. Μεταπήδησα μετά στην τότε Νομαρχία και επανήλθα τώρα Δήμαρχος εδώ στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Εδώ ζω εδώ δραστηριοποιούνται τα παιδιά και ο σύζυγός μας»

Βέβαια εκεί η κ. Δουβίτσα δεν μας είπε πως θέλει να γίνει Δήμαρχος ο γιός της Αστέριος Δουβίτσας , που λέγεται ότι εντός των ημερών θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Βισαλτίας.

Ο «μικρός» Αστέριος Δουβίτσας είναι 39 ετών, φαρμακοποιός στο επάγγελμα και θέλει να ηγηθεί ψηφοδελτίου για να διεκδικήσει το Δήμο Βισαλτίας.

Πάντως σήμερα, είχαμε μια νέα υποψηφιότητα Δημάρχου, αυτή του Παντελή Μπόζη για το Δήμο Νέας Ζίχνης.

Ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος μάλιστα εντός των ημερών θα κάνει και τις απαραίτητες ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του και θα είναι μαζί του υποψήφιοι!

Οπότε …αναμένουμε.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια…

O Παντελής Μπόζης Υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Ζίχνης – Για το Δήμο μας που αγαπάμε

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here