Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία από το Δήμο Σερρών τη Μ. Τετάρτη

Θα πραγματοποιηθεί αιμοληψία εθελοντών αιμοδοτών, στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια», την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 9.00πμ-13.00μμ

Υπό την αιγίδα του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών και της Εθελοντικής Ασπίδας Σερρών, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και της Ν.Υ. Αιμοδοσίας, θα πραγματοποιηθεί αιμοληψία εθελοντών αιμοδοτών, στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια», την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 9.00πμ-13.00μμ, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες που επιθυμούν να αιμοδοτήσουν. 

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης δήλωσε για την νέα αιμοδοσία

Αλέξανδρος Χρυσάφης:“Πολλοί ήταν αυτοί που την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω της αθρόας συμμετοχής, δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να συμμετέχουν στην εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σερρών.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμος, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με την συνδρομή της Εθελοντικής Ασπίδας του Δήμου Σερρών, συνδιοργανώνουν, νέα αιμοδοσία, την Μ.Τετάρτη 15 Απριλίου, από τις 9.00 μέχρι τις 13.00, στο Φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών!

Αλέξανδρος Χρυσάφης:Το μόνο που χρειάζεται να έχει κάποιος μαζί του, είναι το Δελτίο Αστυνομικής του ταυτότητας καθώς και να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του.

Ας δώσουμε ζωή και αγάπη σ αυτούς που τόσο το έχουν ανάγκη”

Υπογραμμίζεται ότι στα κινητά συνεργεία αιμοδοσιών, όπως και σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.


Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ σας. 

Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη οργάνωση οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2321350571, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 7.30π.μ. έως 15.00.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here