Αίτημα από τον Πανσερραϊκό με φόντο το καλό των Σερραίων πολιτών!

Δεν ξέρω αν θα μετατεθεί για την επόμενη ή την μεθεπόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών η συζήτηση για το αίτημα του ΜΓΣ Πανσερραικού

Δεν ξέρω αν θα μετατεθεί για την επόμενη ή την μεθεπόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών η συζήτηση για το αίτημα του ΜΓΣ Πανσερραικού για την παραχώρηση 45 στρεμμάτων στο Αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, αλλά έχω την αίσθηση ότι όταν θα έρθει θα έρθει με άλλες διαδικασίες

Θα γίνει η εισήγηση από την πολεοδομία, τις τεχνικές υπηρεσίες και φυσικά θα προηγηθεί η απόφαση του τοπικού συμβουλίου

Αντίθετα δεν βλέπω να συμφωνεί η δημοτική αρχή σε μια ειδική συνεδρίαση για το ζήτημα της παραχώρησης, καθώς δεν βλέπω να θέλει να ανοίξει τόσο πολύ το θέμα.

Πάντως κάποιοι από την αντιπολίτευση είδαν με καλό μάτι ένα καινούργιο τρόπο να μην περάσει ένα θέμα από το δημοτικό συμβούλιο, καθώς η αναβολή δεν ήταν στα σχέδιά τους.

Αλλά είπαμε

Το αγώι, ξυπνάει τον …αγωγιάτη!

Πάντως μη νομίζεται πως όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι κατάλαβαν το θέμα.

Ιδιαίτερα κάποιοι νέοι που θεώρησαν πως δεν πέρασε το θέμα και μάλιστα πανηγύρισαν!

Το ζήτημα για τον Πανσερραϊκό θα έρθει ξανά και θα περάσει, αλλά όπως είπε και η κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, με δημοκρατία που προϋποθέτει … διάλογο!

Γιατί στα σίγουρα η βασική προϋπόθεση για να γίνει σωστός και γόνιμος διάλογος είναι η έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των συμμετεχόντων σ’ αυτόν και κυρίως η τοποθέτηση των θεμάτων με ορθό και σαφή τρόπο.

Άλλωστε το ερώτημα δεν είναι ποιός «αγαπάει» και «στηρίζει» το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό, αλλά πώς θα ληφθεί μια σωστή – τυπικά και ουσιαστικά – απόφαση που αφορά το σύνολο των Σερραίων πολιτών!

Διαβάστε επίσης για τον Πανσερραϊκό: