Αλέξανδρος Χρυσάφης:Ναι στο Debate

Σαν «Συμμαχία Σερραίων» πιστεύουμε ότι η διενέργεια πολλών θεματικών debates μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών είναι μια γόνιμη και χρήσιμη διαδικασία για τους δημότες μας

Σαν «Συμμαχία Σερραίων» πιστεύουμε ότι η διενέργεια πολλών θεματικών debates μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών είναι μια γόνιμη και χρήσιμη διαδικασία για τους δημότες μας, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Συμμαχία Σερραίων και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, έπειτα από τη πρόσκληση της κ. Αριάδνης Παπαφωτίου.

Αυτοί οι διάλογοι μπορούν να πραγματοποιηθούν αφού θα έχουν κατατεθεί  τα προγράμματα και οι θέσεις των συνδυασμών γιατί μόνο έτσι τα debates αυτά θα έχουν ευεργετικό αποτέλεσμα για τον Σερραίο δημότη.

Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις και τις προτάσεις  που εκπέμπουν οι συνδυασμοί για να ακούσουν έναν εποικοδομητικό διάλογο, που θα αφορά τις θέσεις αυτές και ενδεχομένως μπορεί να οδηγήσουν σε συνθέσεις, που τόσο απαραίτητες είναι σήμερα για την πορεία του τόπου μας.

Διαφορετικά η διενέργεια debate χωρίς προγραμματικές θέσεις και προτάσεις θα καταλήξει να είναι μια διαδικασία λεκτικών αντιπαραθέσεων χωρίς ουσία, καταλήγει η Συμμαχία Σερραίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here