Αλέξανδρος Τζιάγκαλος: Μόνο για το θεαθήναι ο Μασλαρινός!

1. Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας κάλεσε όλους τους αγρότες του δήμου μας να εναποθέτουν τις άδειες συσκευασίες φυτοφαρμάκων σε ειδικούς σάκους, που έχει τοποθετήσει στις υδροληψίες. Θετικό το κάλεσμα, θετική η πρωτοβουλία. Το γεγονός ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΙ OI ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΑΚΟΙ είναι μία μικρή λεπτομέρεια. Το σημαντικό είναι ότι εκδώσαμε δελτίο τύπου με φωτογραφία για να δείξουμε τη ΔΗΘΕΝ οικολογική ευαισθησία μας.

2. Δήμος Βισαλτιας : Έγκριση έργου 625.000 ευρώ στην Δάφνη. Δυστυχώς, από ότι αντιλαμβάνομαι ΚΑΜΙΑ έγκριση, ΚΑΝΕΝΟΣ έργου. Μας είπαν μάλιστα στο Δ.Σ. ότι τελικά πρόκειται για πρωτοβουλία τρίτου-ιδιώτη. Τώρα, πώς γίνεται τρίτος άσχετος με το Δήμο να έχει στα χέρια του τη μελέτη του Δήμου, να τη χρησιμοποιεί, να ανεβάζει στο Facebook του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων όλες τις ανακοινώσεις, βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Το σημαντικό είναι για τη Δημοτική Αρχή ότι και εδώ είχαμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του ΤΙΠΟΤΑ.   

3. Διαβάζω το δελτίο τύπου του δήμου Βισαλτίας ότι ο δήμαρχος συναντήθηκε με την υπουργό κ. Μενδώνη κατά την διάρκεια της επίσκεψης στον αρχαιολογικό χώρο Αμφιπολης. Διαβάζω επίσης ότι Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ζήτησε από τον Δήμαρχο να ετοιμάσει έναν πλήρη φάκελο και να τον στείλει στο Υπουργείο Πολιτισμού. ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ; 

Πήγαμε σε συνάντηση με υπουργό τελείως απροετοίμαστοι; Εκτός και αν δεν επρόκειτο για συνάντηση προγραμματισμένη, αλλά τυχαία, οπότε το δελτίο τύπου είναι παραπλανητικό. Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι ότι ο Δήμαρχος ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ δίπλα στην υπουργό και εκδώσαμε δελτίο τύπου με τη φωτογραφία.

Αυτά μας λέει ο κ. Αλέξανδρος Τζιάγκαλος, επικεφαλής συνδυασμού στην Βισαλτία, ζητώντας από την συμπολίτευση να μην υποτιμά την νοημοσύνη και την ….υπομονή τους!

Πάντως οφείλει να παραδεχθεί και ο ίδιος πως ο Μασλαρινός βγήκε κερδισμένος από την συνάντηση με την Μενδώνη, μιας και ίδιος παραδέχεται πως τουλάχιστον επικοινωνιακά κέρδισε κόντρα στην πολιτική…  ουσία!

«Κρείττον είναι τοις ποσίν ολισθείν ή τη γλώττη», όπως έλεγε και ο Ζήνων….

Σωστά;