Αλέξανδρος Χρυσάφης: Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου

Τα λόγια συνήθως είναι φτωχά και λίγα όταν πρέπει να εκφράσουμε όλα όσα σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε για έναν δικό μας άνθρωπο που φεύγει από ετούτη τη ζωή.

Ιδιαίτερα για ένα πατέρα που πολλές φορές έστω και αργά θέλουμε να του πούμε πως ήταν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.

Και τόσο για τον Αλέκο, όσο και για τον Τάσο αλλά και την Έφη, ξέρω καλά πως αυτός ήταν ο Θανάσης Χρυσάφης

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.

Και μπορεί το πένθος για τον Δήμαρχο και όλη την οικογένειά του να είναι μεγάλο, αλλά η ίδια η θρησκεία μας, όπως είπε και ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος σήμερα στην Μητρόπολη μας δίνει την λύση και την λύτρωση.

Άλλωστε ο Θανάσης ήταν ο πρώτος που έδωσε την λύση…

Μια λύση ανθρώπινη και σοφή…

Τον γνώρισα πριν από πολλά- πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικό, ως φίλο του Ηλία Γεωργιάδη και του Απόστολου Καλαιτζή και ως πατέρα του φίλου μου και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές.

Πάντα λιτός, πανέξυπνος, θεολογικά επαρκής και πάνω από όλα άνθρωπος της προσφοράς.

Και μάλιστα παντού!

Και στο σχολείο ως εκπαιδευτικός και στους φίλους του, στο σπίτι του, στην οικογένεια, στην επιχείρηση των παιδιών του και στα εγγόνια του.

«Καλό ταξίδι Πατερούλη μου…» έγραψε ο Αλέκος από πλευράς του, εννοώντας πως αυτός ήταν υπεύθυνος γι’ αυτό που είναι σήμερα.

Για την απέραντη αγάπη και στοργή που του χάρισε, για τις πολύτιμες συμβουλές του, για την πολύτιμη βοήθειά του, για τις τόσο καλές αναμνήσεις που άφησε.

Γιατί ήταν ο γονιός, που αν μη τι άλλο δίδαξε αρχές και ιδανικά, που κουράστηκε να κάνει εύκολη τη ζωή των παιδιών του και τους έκανε να αισθάνονται υπερήφανοι…

Έφυγε αθόρυβα και δίχως να κουράσει κανέναν.

Γιατί έτσι ήταν πάντα.

Δυνατός, μέχρι και την στιγμή που έφυγε.

Και χάρηκε τη ζωή,  βλέποντας παιδιά και εγγόνια, ενώ αξιώθηκε να δει τον γιο του Αλέξανδρο, δήμαρχο Σερρών

Εμείς θα εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στα παιδιά, στα εγγόνια του, αλλά  και στην γυναίκα του που στάθηκε δίπλα του «βράχος» σε κάθε του στιγμή.

Αλέκο, Τάσο και Έφη ας γίνει τώρα ο μπαμπάς σας, ο επουράνιος άγγελός που θα σας προστατεύει και θα σας δίνει δύναμη από εκεί ψηλά, όπως άλλωστε έκανε πάντα όταν ήταν κοντά σας.

Διαβάστε εδώ τι έγραψε ο εμπορικός Σύλλογος

Διαβάστε εδώ τι έγραψε ο ΟΕΒΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here