Συγκινητική στήριξη της Τραπέζης Alpha Bank στις φιλανθρωπικές δράσεις της Εκκλησίας των Σερρών

Με μία συγκινητική χειρονομία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, η Τράπεζα Alpha Bank, στηρίζει έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης

Με μία συγκινητική χειρονομία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, η Τράπεζα Alpha Bank, στηρίζει έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, προς τους εμπεριστάτους συνανθρώπους μας, οι οποίοι πλήττονται από την οικονομική ανέχεια, την ανεργία και από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019 παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εκκλησίας των Σερρών «Κιβωτός Αγάπης» 500 καρότσια με τρόφιμα

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019, διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενοι της Τραπέζης Alpha Bank, με επικεφαλής την κ. Μαρία Μένη, παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εκκλησίας των Σερρών «Κιβωτός Αγάπης», 500 καρότσια με τρόφιμα, προκειμένου να διατεθούν για την ανακούφιση των εμπεριστάτων αδελφών μας, που διαβιούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, εν όψει μάλιστα των αγίων ημερών των Χριστουγέννων.

Η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, με ιδιαίτερη ευαισθησία αφουγγράζεται την αγωνία και τον πόνο των συνανθρώπων μας

Η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, με ιδιαίτερη ευαισθησία αφουγγράζεται την αγωνία και τον πόνο των συνανθρώπων μας και αγωνίζεται πάντοτε να ενισχύει τους αδελφούς μας στα ποικίλα προβλήματά τους, βασιζομένη πάντα στην ευλογία του Θεού, στην εμπιστοσύνη και στήριξη του φιλοχρίστου και φιλοτίμου λαού της, αλλά και σε φιλάνθρωπες προσφορές διαφόρων κοινωνικών φορέων και οργανισμών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, ευχαρίστησε ολοψύχως την διοίκηση της Τραπέζης Alpha Bank, τα στελέχη και τους εργαζομένους της για την φιλότιμη και πολύ συγκινητική χειρονομία τους, ευχόμενος σε όλους ευλογημένα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here