Δήμος Αμφίπολης: «..Υστερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα..»

Ελάχιστοι επίσημοι βρέθηκαν την Παρασκευή στην Αμφίπολη στην επίσκεψη της υπουργού πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη στην Αμφίπολη.

Μάλιστα στην σύσκεψη έγινε λεπτομερής περιγραφή των εν εξελίξει εργασιών εκτός από την παρουσία της κ. Υπουργού, του Γ.Γ. , του βουλευτή Σερρών κ. Θ. Λεονταρίδη, του αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Π. Σπυρόπουλου, της τομεάρχη Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. κ. Κ. Περιστέρη , του αντιδημάρχου κ. Δ. Βίτσιου κ.α στην γεωτεχνική διερεύνηση γύρω από το ταφικό μνημείο.

Συνάντηση Μενδώνη – Φράστανλη – Σπυρόπουλου στην Αμφίπολη

Στη συνέχεια η κ. Μενδώνη επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αμφίπολης στο Ροδολίβος όπου την υποδέχθηκε θερμά ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Φραστανλής και την ενημέρωσε για την ιστορία του εμβληματικού νεοκλασικού κτιρίου, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη παρουσία όλων των αντιδημάρχων και του αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Π. Σπυρόπουλου με θέμα τον προγραμματισμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την καλύτερη δυνατή μελλοντική αξιοποίηση της μεγάλης επισκεψιμότητας στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και στον Τύμβο «ΚΑΣΤΑ» αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Φυσικά ο Δήμαρχος έπεσε έξω τόσο στην πρόβλεψή του για την αντικατάστασή της κ. Μενδώνη, αλλά έκανε εξ όσων μου μετέφεραν και θετικό σχόλιο για την εξωτερική της εμφάνιση και για το ντύσιμό της, καθώς όλοι ενθυμούνται όλα όσα είχε πει την πρώτη φορά που συναντήθηκαν για την …ρόμπα της!

«Υστερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» δεν λέει μια σοφή παροιμία, βγαλμένη από την πείρα της ζωής;

Να είστε σίγουροι πως στα σίγουρα την έμαθε και ο …Φραστανλής!

φωτογραφία: Μουρατίδη – Ευτοπία Ροδολίβους

Θυμηθείτε εδώ τη πρώτη επίσκεψη Μενδώνη στην Αμφίπολη

Δείτε εδώ Χωρίς Γαλάζια σημαία ο Νομός Σερρών