ΑΜΦΙΠΟΛΗ: ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ!!

Έληξε η προθεσμία του τελεσίγραφου Τζιτζικώστα για την περίπτωση της Αμφίπολης

Αν δεν κάνω λάθος έληξε από χθες η προθεσμία του τελεσίγραφου του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Τζιτζικώστα ενάντια στο Υπουργείο Πολιτισμού για την περίπτωση της Αμφίπολης.

Πριν περίπου ένα μήνα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δεν προειδοποίησε, με προσφυγή στην ελληνική δικαιοσύνη ενάντια στο υπουργείο Πολιτισμού για την περίπτωση της Αμφίπολης;

Τότε ο κ. Τζιτζικώστας έθεσε αυστηρή προθεσμία στην κυβέρνηση μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δεχθεί άλλες καθυστερήσεις στην απορρόφηση των 2,5 εκατ. ευρώ που έχουν διασφαλιστεί από την περιφέρεια για την ανάδειξη του μνημείου.

Οπότε ….περιμένουμε!

Θα μου πεις πως ο ίδιος ακόμα δεν κατέληξε στο σχήμα του και ήδη το Κίνημα Αλλαγής έκανε δυό – τρεις συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη αλλά και στις …Σέρρες!

Μάλιστα προχθές την Κυριακή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου βρέθηκε στο κτήριο της ΚΕΔΗΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ) για να συναντηθεί με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών, τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων του Νομού και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής

Και πολύ καλά έκανε.

Άλλωστε εκλογές θα έχουμε και το όποιο αποτέλεσμα είναι ακόμα νωρίς να το σκεφτόμαστε…

Άλλωστε όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here