Δήμος Αμφίπολης: Πανταχού απών ο Φραστανλής;

Πανταχού απών συνεχίζει να είναι ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής;

Τη δρομολόγηση και οικονομική στήριξη τριών σημαντικών έργων για την Αμφίπολη και την ευρύτερη περιοχή ζήτησε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Μπούμπας με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Τουρισμού, Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υποδομών και Μεταφορών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Δήμος Αμφίπολης: Τι ζητά ο Κώστας Μπούμπας;

Την βελτίωση των υποδομών στο λιμάνι της Αμφίπολης και τη σύνδεσή του σιδηροδρομικώς με τον Προμαχώνα,

  • την αξιοποίηση και την ανάδειξη του πλούσιου τουριστικού προϊόντος της περιοχής (μνημείο λόφου Καστά και περιβάλλων αρχαιολογικός χώρος Αμφίπολης, φαράγγι Αγγίτη κτλ)
  • και την μεταφορά νερού από τον Στρυμόνα στα υψώματα της Παλαιοκώμης και της Μεσολακκιάς, προκειμένου να αρδευτούν με ελεύθερη ροή χιλιάδες στρέμματα, αλλά και να λειτουργήσει το εν λόγω έργο, ως αντιπλημμυρική προστασία.

Κώστα ζήτα σε παρακαλώ και λεφτά για το Δήμο Αμφίπολης για μια νέα ιστοσελίδα, γιατί ο Δήμος αυτό που εμφάνισε για ιστοσελίδα με 2500 ευρώ είναι για …κλάματα!

Επίσης πες και στο Δήμαρχο να είναι παρών και στις συσκέψεις, καθώς η χθεσινή του απουσία από το διοικητήριο παρουσία του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σχολιάστηκε πάρα πολύ …αρνητικά!

Θα μου πεις πρώτη φορά είναι;

Στην Αμφίπολη ο Σχοινάς – Ξανά απών ο Φραστανλής

Διαβάστε επίσης για το Δήμο Αμφίπολης