Έκλεισαν δύο καφετέριες για επτά μέρες: Στο κόκκινο και ο Νομός!

Συνολικά έξι παραβάσεις βεβαιώθηκαν όλες κι όλες σε καφετέριες της Κεντρικής Μακεδονίας για υπέρβαση του ωραρίου λειτουργίας αλλά και την εξυπηρέτηση όρθιων, από τις οποίες οι δύο ήταν στις Σέρρες.

Και φυσικά οι υπεύθυνοι πλήρωσαν κανονικά τις παραβάσεις τους καθώς έγιναν δύο συλλήψεις και από 2.000 ευρώ πρόστιμο επεβλήθησαν σε δύο προσωρινά υπεύθυνους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Και να μην ξεχάσω και με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας στο καθένα από τα καταστήματα για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής δεν το γνωρίζω, αλλά είμαι σίγουρος πως για τους εμβολιασμένους θα υπάρχουν κάποιες ελευθερίες.

Ή τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω…

Γιατί καλές οι προσπάθειες των πολιτικών μας να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι στους εμβολιασμούς, αλλά έχω την αίσθηση πως όλοι αυτοί που δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής το εμβόλιο, είτε φοβούνται παραπάνω από τους υπόλοιπους, είτε έχουν ιδεολογικό πρόβλημα

Αλλιώς δεν εξηγείται

Φυσικά αν πάει κάποιος στο Νοσοκομείο θα διαπιστώσει τι είναι να είναι κάποιος εμβολιασμένος και τι σημαίνει να είσαι ανεμβολίαστος.

Θα μου πεις οι εμβολιασμένοι δεν κολάν;

Πως δεν κολλάν

Και κολάν και αρρωσταίνουν, αλλά από τους εκατό αρρώστους αυτοί που μπαίνουν στις ΜΕΘ και πεθαίνουν είναι οι ανεμβολίαστοι κυρίως …

Και όποιος μπει στις ΜΕΘ να μην σας πω τι γίνεται….

Και ποιο είναι το ποσοστό μας σε θνησιμότητα…